Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

O Γερμανοβιετναμέζος μας απειλεί: "Η υπομονή μου εξαντλείται"


Ο ΓΚΈΪ ΜΑΪΜΟΎ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ....

Νέο αυστηρό μήνυμα στέλνει το Βερολίνο για τις μεταρρυθμίσεις, αυτή τη φορά δια στόματος του υπουργού Οικονομίας. ''Πάντα έλεγα ότι ...
δεν μπορούν να γίνουν εκπτώσεις στις μεταρρυθμίσεις. Αυτό παραμένει ως έχει'' επισημαίνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ. Μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Bild, ο Ρέσλερ σημειώνει ότι ειδικά για την ελληνική περίπτωση ''η καθυστέρηση εξαιτίας των εκλογών έχει ήδη σημειωθεί, αλλά δεν είναι θέμα λίγων ακόμη εβδομάδων. Είναι το να παρουσιάσεις απόδειξη της υλοποίησης πραγματικής εξοικονόμησης και προόδου στις ιδιωτικοποιήσεις και τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις''.

"Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα απ' τα λόγια. Και πρέπει επίσης να πω ότι η υπομονή μου εξαντλείται'', προσθέτει χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ επισημαίνει ότι οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν ηλιθιότητες και χαρακτηρίζει απορριπτέα μια συλλογική καταδίκη των Ελλήνων. Οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν ηλιθιότητες, όμως μια συλλογική καταδίκη των Ελλήνων, κάτι που συμβαίνει ολοένα και περισσότερο, είναι απορριπτέα, τονίζει ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να απορρίπτονται αρνητικές, συλλογικές κριτικές κατά λαών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια αυστριακή τηλεόραση, ο Φίσερ, αναφερόμενος στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και το Δημοσιονομικό Σύμφωνο, αναφέρει πως θα επικυρώσει με την υπογραφή του, αφού πρώτα εξετάσει ενδελεχώς το περιεχόμενό τους. Υπενθυμίζεται ότι η αυστριακή Βουλή ενέκρινε την περασμένη Τετάρτη, με τις ψήφους των δύο κομμάτων της κυβέρνησης συνασπισμού, Σοσιαλδημοκρατών και συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, αλλά και του Κόμματος των Πρασίνων της αντιπολίτευσης, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, ενώ με τις ψήφους των δύο κυβερνητικών κομμάτων υπερψηφίστηκε το Δημοσιονομικό Σύμφωνο.

 Τόσο ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας όσο και το Δημοσιονομικό Σύμφωνο, καταψηφίστηκαν από τα δύο ακροδεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης, το Κόμμα των Ελευθέρων και τον «Συνασπισμό για το Μέλλον της Αυστρίας», ενώ της ψηφοφορίας είχε προηγηθεί έντονη συζήτηση και πολλές αντεγκλήσεις ανάμεσα στους υποστηρικτές του Μηχανισμού, τα δύο κυβερνητικά κόμματα και τους Πρασίνους, από τη μία πλευρά και τους επικριτές του, τα δύο ακροδεξιά κόμματα από την άλλη.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ρε αι στο διαολο και ακομα παραπερα μογγολακι που απειλεις κιολας. Εχε χαρη που εχουμε πουλημενους και αλητες πολιτικους. Αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.