ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Mόνο 35 από τους 300 βουλευτές δεν θέλουν δωρεάν αυτοκίνητο!


Αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραιτηθούν από τα προνόμιά τους με κλασσικότερο αυτό του δωρεάν αυτοκινήτου, εμφανίζονται τόσο οι νεοεκλεγέντες όσο....
και οι «παλιοί» βουλευτές.

Μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της Βουλής, δόθηκε στους τριακόσιους ο φάκελος, στον οποίο μέσα περιέχονται αυτά που δικαιούνται από το Κοινοβούλιο, όπως μεταξύ άλλων τα γραφεία, οι υπάλληλοι, τα κινητά και τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το Έθνος, για πρώτη φορά όμως στο περιεχόμενου του φακέλου υπήρχε σχετικό έγγραφο για εκείνους που δεν επιθυμούν να πάρουν το αυτοκίνητο που τους διαθέτει η Βουλή.

Το αποτέλεσμα ήταν μόλις 35 από τους 300 να δηλώσουν ότι δεν θα κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος. Μεταξύ αυτών ήταν 11 νεοεκλεγέντες βουλευτές και 24 «παλιοί» βουλευτές.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. τωρα φταιω εγω ? θελεται λευτα απο τα εκκαθαριστικα ? ελατε παρτετα με τις βουλευτικες θωρακισμενες λιμουζινες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λαμογια του κερατα δεν κοβετε η μασα με τιποτα οσο και να το παιζουν υπερανο για αυτο δεν προκειτε να παει μπροστα αυτος ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,300ΠΑΤΕΠΑΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,300ΠΑΠΟΥΔΕΣΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΠΙ 300 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΔΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΠΕΡΙΘΑΛΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.