ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ''ΑΔΕΛΦΕΣ'' ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ....

Βρετανοί: Gay και βρώμικοι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες....

Βρώμικους και...
gay xαρακτηρίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας, σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο " Channel 4" και όλα αυτά λίγο πριν αρχίσουν οι Ολυπιακοί αγώνες του Λονδίνου. 

Σε ένα νέο ανθελληνικό παραλήρημα... ο Άντονι Τόμας ταξίδεψε πίσω στα αρχαία χρόνια, από τη Σικελία μέχρι την Σπάρτη, αναζητώντας τις αληθινές κοινωνικές συνθήκες γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, της διοργάνωσης που σταματούσε τους πολέμους και απαγόρευε στις γυναίκες όχι μόνο να συμμετάσχουν, αλλά και να τους παρακολουθήσουν. 

Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει με την ιστορία του Κλεομήδη που σκότωσε με την γροθιά του τον αντίπαλό του και επέστρεψε στην Αστυπάλαια όπου σκότωσε 60 μαθητές γκρεμίζοντας τον κεντρικό στύλο του σχολείου τους. Ο σκηνοθέτης υποστηρίζει πως η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε... από τους Ναζί, στους Αγώνες του Βερολίνου το 1963.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. TON KAKO ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ . που θα μιλησετε εσεις για αδερφισμο . αφηστε να μιλησει και κανας αλλος . οι ελληνες ηταν παντα και θα ειναι βαρβατοι αυτο μπορει να σας το αποδιξουν και οι μικρες αγγλιδουλες , που δεν ερχωντε εδω μονο για τον ηλιο . καντε λοιπον και κανα αλλο γκευ γαμο ακομα εσεις και μετα τα ματαλεμε ,ξανθουλια τεκνακια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΠΣΑΘΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΟΒΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Π...... ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΡΩΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.