ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο ΓΑΠ διαψεύδει ότι…έπεσε από το ποδήλατο!


Στο νοσοκομείο κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

 Ο λόγος; Είχε ατύχημα με… ποδήλατο. Για άλλη μια φορά οι ορθοπεταλιές στοίχησαν στον ΓΑΠ μια πτώση και έναν ελαφρύ τραυματισμό που τον οδήγησε στο ΚΑΤ για ακτινογραφίες οι οποίες βγήκαν πάντως καθαρές.

Τι να πούμε εμείς; Περαστικά του αλλά μάλλον μυαλό δε βάζει. Τι τα θέλει τα ποδήλατα, δεν παίρνει καλύτερα… τρίκυκλο; Άλλωστε, έχει αποδείξει ότι δεν είναι και ο καλύτερος οδηγός. Εδώ σε ολόκληρη χώρα πήρε το τιμόνι και την οδήγησε στο παγόβουνο. Εκτός κι αν τον καταράστηκε ο Βενιζέλος που του έδωσε ένα κόμμα σε κώμα.

Στο μεταξύ έγινε τέτοιος χαμός στο Διαδίκτυο με την είδηση που το Καστρί αναγκάστηκε να βγάλει διάψευση. Η ανακοίνωση του γραφείου του κ.Παπανδρέου αναφέρει τα εξής....
χωρίς όμως να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει το γεγονός με το ποδήλατο.

«Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε ΜΜΕ και αφορούν τον Γιώργο Α. Παπανδρέου.

Όπως, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια έχουν διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την τελευταία περίοδο και εκφράζουν την… αγωνία των συντακτών και των εμπνευστών τους, σχετικά με το προσωπικό και πολιτικό μέλλον του Γιώργου Α. Παπανδρέου».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.