ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Εκκαθαριστικά του... τρόμου προς πολίτες που αδυνατούν να τα πληρώσουν


Νέο κύμα «φουσκωμένων» εκκαθαριστικών έρχεται από την εφορία. Εντός της εβδομάδας η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αποστέλλει παρτίδα 500.000 εκκαθαριστικών σημειωμάτων. 

Πρόκειται για σημειώματα φωτιά, καθώς ο έξτρα φόρος που καλούνται να πληρώσουν....
οι φορολογούμενοι με χρεωστικό σημείωμα ανέρχεται περίπου 1.500 ευρώ κατά μέσο όρο.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όπως αναφέρει το Έθνος, από την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων, δύο στους τρεις φορολογούμενους καλούνται να πληρώσουν επιπλέον φόρους για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2011, όταν πέρσι οι παραλήπτες χρεωστικών σημειωμάτων ήταν μόλις ένας στους πέντε.

Η μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 5.000 ευρώ από τα 12.000 ευρώ, η αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης και η περικοπή των φοροαπαλλαγών έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον φετινό λογαριασμό της εφορίας. 

1 σχόλιο:

  1. να τους το πληρωσει ο θεος . !!!!! τιποτα αλλο δεν εχω να πω . κανανε τον κοσμο να παραμιλαει στον δρομο . κανανε τον κοσμο , τρελο απο την πιεση , οι τυρανοι οι γερμανιφιλοι . γιατι δεν πανε να τα παρουν απο τους μεγαλους οφηλετες ? τι γινετε σε αυτον τον τομεα ? γιατι υπαρχει αδρανεια ? αναρωτηθηκατε ? δικος μου ανθρωπος πασοκικος χρωσταει 5 εκκατομυρια στο διμοσιο .και ομως ειναι πολυ ανετος ... λοιπον γιατι κυνηγαει παλι οπως η κυβερνηση η προηγουμενη τους μικρομαισεους ? αυτη θα ηταν η διαφορετρικη κυβερνηση , του σεβασμου και της δικαιωσηνης ? ο κουβελης τι εχει να πει για ολα αυτα ? τιποτα τωρα ε ? κραταει την σιωπη των ιχθυων . για τους αλλους νεαπασοκδημοκρατια , δεν μιλαω ... οι πραξεις μιλανε απο μονες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.