ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ..... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...


Οι προσβλητικοί έως και υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε συλλήβδην κατά της....
πολιτικής ηγεσίας (καλά με τον Π.Καράμπελα είχε "βεντέτα", ο υπουργός Π.Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Δ.Ελευσινιώτης τι έφταιγαν;) χθες στο αμφιθέατρο του ΓΕΣ ο παραιτηθείς Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιάς, οδήγησαν για πρώτη φορά σύσσωμη την υπουργική ομάδα στην απόφαση να απέχει από την τελετή παράδοσης παραλαβής στην Σχολή Ευελπίδων. 

Κάτι τουλάχιστον άδικο για το νέο Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Γκίνη ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους πάντες ως "εξαιρετικός επαγγελματίας αξιωματικός".

Ο Κ.Ζιαζιάς απέδωσε την απόφαση παραίτησης σε “λόγους αξιοπρέπειας” για τις “θεσμικές διαδικασίες” που δεν τηρήθηκαν και μετά αναφέρθηκε "στο έργο του": Ήτοι το κλείσιμο κάποιων φυλακίων και μονάδων της Βορείου Ελλάδος και προώθηση στη τελική φάση των διαδικασιών για την απόκτηση των αρμάτων μάχης M1A1 Abrams και τεθωρακισμένων οχημάτων από τις ΗΠΑ. Κάτι που οι πάντες, βέβαια, γνωρίζουν ότι οφείλεται στον "αποκεφαλισθέντα" προκάτοχό του Φραγκούλη Φράγκο.

Όσο για τον Κ.Ζιαζιά, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, θέμα που έχει συζητηθεί ήδη με τον στενό του φίλο, Πάνο Μπεγλίτη... 

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. μπριιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΙΑΖΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα ξέρεις ρε μπαγάσα. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Ωστε ο προκάτοχός του ε; Ο μέγας πατριώτης που , ω του θαύματος , ούτε αυτός όπως και όλοι οι σπουδαίοι δημόσιοι άνδρες δεν προλάβανε να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ενώ αν τους άφηναν καμμιά δεκαριά χρόνια ακόμη θα τα είχαν στρώσει όλα (άσχετα αν στη διάρκεια της θητείας τους δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτε ουσιαστικό παρά μόνο να δέχεται ύβρεις για το σώμα των στρατιωτικών απο το παιδοβούβαλο Βενιζέλο προκειμένου να κρατήσει την καρέκλα του.) Τουλάχιστον ο Ζιαζιάς δεν πολυσκέφθηκε τη θέση του την οποία μόλις πριν απο 9 μήνες κατέλαβε. Αν κατέβει ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ τότε θα είναι και ηλίθιος και θα λάβει την αμοιβή του δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ θα χαθεί απο την πολιτική σκηνή του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poios zazias?enas einai arxhgos!o fragoulis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.