Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Προσβλητικό «ντοκιμαντέρ» για τους Έλληνες και τους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΠρώτα τα ατυχέστατα ντοκιμαντέρ που μας παρουσιάζουν ως ανώμαλους και μετά το από χέρι σε χέρι άναμμα του τσιγάρου με την Ολυμπιακή δάδα. Οι δε πολιτισμένοι Βρετανοί αν μη τι άλλο μας επιδεικνύουν κάθε καλοκαίρι πόσο σοβαροί είναι με τα σεξ πάρτυ που διοργανώνουν στα ελληνικά νησιά και ανταλλάσσουν μεταξύ τους αφροδίσια νοσήματα και πάνω από όλα …τρόπους!
Το εν λόγω ντοκιμαντέρ που προσβάλλει την Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες προβάλλει το βρετανικό channel 4, παρουσιάζοντας τους αρχαίους Έλληνες ως διεφθαρμένους και ανώμαλους!
Το «ντοκιμαντέρ».... «The Ancient Greek Olympics» παρουσιάζει μάλιστα σε ορισμένες σκηνές τους αθλητές ως ομοφυλόφιλους. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του προγράμματος, ο σκηνοθέτης Άντονι Τόμας ταξίδεψε στα πέρατα του ελληνιστικού κόσμου, από την Σικελία μέχρι την Σπάρτη, ψάχνοντας να βρει τις αληθινές κοινωνικές συνθήκες μιας διοργάνωσης που σταματούσε τους πολέμους αλλά δεν επέτρεπε την συμμετοχή των γυναικών, ούτε καν ως θεατές στην εξέδρα. Οι Βρετανοί επιχειρούν για μια ακόμα φορά να χτυπήσουν την Ελλάδα, προβάλλοντας τις δήθεν «πικάντικες» όπως λένε, ιστορίες των Ολυμπιακών αγώνων της αρχαιότητας.

Τις ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με το Ολυμπιακό ιδεώδες που δίδαξαν στον πλανήτη οι αρχαίοι Έλληνες. Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με την ιστορία του πυγμάχου Κλεομήδη που σκότωσε τον αντίπαλό του με μια γροθιά, αποκλείστηκε από τους Αγώνες, επέστρεψε στην Αστυπάλαια ντροπιασμένος και «μακέλεψε» 60 μαθητές ρίχνοντας τον κεντρικό στύλο του σχολείου τους κάτω. Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν πως οι αθλητές ήταν εντελώς γυμνοί...

Οι ιστορίες διαφθοράς έχουν φυσικά την τιμητική τους στο προσβλητικό ντοκιμαντέρ. Όπως του Καλίππου από την Αθήνα που πιάστηκε το 332 π.χ. να δωροδοκεί τους αντιπάλους του και  τον πατέρα ενός νεαρού παλαιστή να δωροδοκεί τον πατέρα του αντιπάλου του γιου του το 12 π.X. Γίνεται επίσης λόγος για το ότι η Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία είναι μια εφεύρεση των Ναζί για τους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο και ότι οι συνθήκες υγιεινής στην αρχαία Ολυμπία ήταν τρισάθλιες (μέχρι που έφτιαξε εκεί υδραγωγείο και σιντριβάνι ένας Ρωμαίος δωρητής τον 2ο αιώνα μ.X.)! Τελικά, αφού δεν τους αρέσουν, γιατί φαγώθηκαν να πάρουν τη διοργάνωση των Ολυμπιακών;

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

 1. Εγώ απορώ:
  Γιατί τέτοια εμπάθεια; Ποιος ασχολείται με τους Άγγλους;
  Απορώ επίσης πώς πολλαπλασιάζονται, με τέτοιο μεγάλο ποσοστό αμφιβόλων αντρών που υπάρχουν στο νησί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. θΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ .
  ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΙΣ Γ.....ΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟ......ΤΣΟΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ......ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.
  ΑΠΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.