ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Για το ντοπάρισμα στην ΕΟΕ "κατάπιαν τη γλώσσα" τους



Οι ξεφτιλισμένοι της ΕΟΕ που έσπευσαν να δώσουν εξετάσεις στα "παγκόσμια" αφεντικά τους και να αποκλείσουν για ένα αστείο την Βούλα Παπαχρήστου από την Ολυμπιάδα χωρίς καν να της δώσουν το δικαίωμα της απολογίας, "κατάπιαν την γλώσσα τους" όταν βρέθηκε ντοπαρισμένος ο.....
πρωταθλητής του ύψους, Δημήτρη Χονδροκούκης! 

Γιατί; Γιατί η ουσιαστική ευθύνη όταν ένας αθλητής πιάνεται ντοπαρισμένος στους Ολυμπιακούς είναι 100% της Ομοσπονδίας και του ΣΕΓΑΣ αφού έπρεπε να κάνουν τεστ στον αθλητή πριν πάει στους Ολυμπιακούς. Αξιόπιστα τεστ, όχι μαϊμούδες. 


Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι είχαν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματα και των δύο τεστ από την WADA, κανείς δεν τόλμησε να βγάλει ούτε καν την ανακοίνωση του αποκλεισμού και ο ελληνικός λαός το πληροφορήθηκε από τον ... πατέρα του, τον Κυριάκο Χονδροκούκη!

Η ξεφτίλα των χρυσοκάνθαρων της ΕΟΕ και των αποτυχημένων του ΣΕΑΓΑΣ, απλά δεν έχει όρια...


ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

  1. καλημερα σε ολους.αυτα πουσυμβαινουν στην πατριδα μας ειναι απαραδεκτα.απαγορεψαν της βουλας να αγωνιστει..ο σαμαρας και ο ανδρας της ντορας.αυτος που εβγαλε στο εξωτερικο 1 εκατμριο ευρω στα μουλωχτα.αυτον τον πατριωτη ποιος θα τον δικασει?δεν υπαρχει δικαιοσυνη πλεον στην χωρα μας και σαν πολιτης ελλαδας,νιωθω ανασφαλεια στην ιδια μου την πατριδα γιατι η διαφθορακαταπινει το δικιο των ανθρωπων.οσοι ψηφισαν την υπαρχουσα κυβερνηση-θιασο,μας πηραν ολους στο λαιμο τους.καταστρεψαν οτι εμεινε σχεδον ορθιο απο την κυβερνηση του παπανδρεου,που αντι να δικαζεται για εσχατη προδοσια που πουλησε την ελλαδα εν καιρο ειρηνης,τον αφηνουμε και κανει διακοπες και κοπηλασια.αυτουνου επρεπε να απαγορευτει η εξοδος απο τη χωρα οχι της αθλητριας που εγραψε ενα σχολιο-ας ηταν και κακογουστο.δικαιωμα εχειοκαθενας στη σελιδα του να γραφει οτι θελει.ενα παπαδοπουλο θελαμε ως λαος για να μας βουρδουλιαζει.γιατι η δμοκρατια που μας δωθηκε,την βιασαν και την εξευτελισαν.δε μας αξιζειμε τους αρχοντες που εκατσαν τοσα χρονια στις καρεκλες.ευχομαι πραγματικα σε οσους ψηφισαν και παλι την ιδια σαπιλα να μην μπορουν να κοιμηθουν τα βραδυα με αναλαφρη καρδια.ευχομαι να σηκωνονται καθε πρωι,να κοιταζουν τον καθρεφτη και να τον μουτζωνουν.συγχαρητηρια σε οσους θαψατε το μελλον των ελληνων παιδιων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.