ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ... ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (!) θα είναι - απο 20/7/2012 - η προμήθεια "αποκωδικοποιητή" ψηφιακού συστήματος DIGEA απο  ΟΛΟΥΣ τους κατόχους τηλεοράσεων , σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα, αφου....
θα διακοπει ΟΡΙΣΤΙΚΑ - για..."αγνωστους λογους'' η αναλογικη αναμετάδοση απο τους πομπους του Υμηττού : -Για να δείς το - οποιοδήποτε - τηλεοπτικο κανάλι θα πρέπει (πλέον...) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!) "ΣΥΝΔΡΟΜΗ" , ή μεσα απο τον... "αποκωδικοποιητή ( η τιμη του ξεκινα απο 30 ευρω-τουλαχιστον.)

 -Και όχι μόνον αυτό... -Κάθε "συνδρομητής" θα καταχωρείται - σε "ηλεκτρονικη βαση δεδομενων" με έναν (συγκεκριμένο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ) αριθμό.... που θα αποτελεί την "ταυτότητα" του χρηστη ! -Μια ... "ταυτότητα" που θα επιτρέπει στους ... "ενδιαφερόμενους" - μέσω δορυφορικού συστήματος - να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ τις "τηλεοπτικές προτιμήσεις" - επιλογές - μας, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ (και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !) - Στην πραγματικοτητα-μεσα απο τον προσωπικο αριθμο του ΨΗΦΙΑΚΟΥ (πλεον) σηματος μαθαινουν το "τηλεοπτικο προφιλ" των συνδρομητων-συνεπως και τον...τροπο ζωης τους!

 -Ουσιαστικά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την ΙΔΙΩΤΙΚΗ μας ΖΩΗ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μας ΔΕΔΟΜΕΝΑ...με "υποχρεωτικη ευρωπαικη οδηγια" των Βρυξελλων. -Με το "ταυτοποιημένο - κωδικοποιημένο σήμα" οι ... ενδιαφερόμενοι" μπορούν να ... πετύχουν και άλλες "εφαρμογές" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ - ΜΕΣΑ στο ΙΔΙΟ μας το ΣΠΙΤΙ... (ο νοων νοητω !) -Κανεις δεν γνωριζει με βεβαιοτητα και ακριβεια τι μπορει να...κρυβει μεσα του ενας ''αποκωδικοποιητης"-περα απ' το βασικο λογισμικο λειτουργιας του...

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια θα παραμείνουν ως έχει. συνδρομή χρειάζεται μόνο για τα συνδρομητικά κανάλια. οπότε αν δεν πληρώσουμε συνδρομή δεν γίνεται τπτ. απλά θα μπορούμε να βλέπουμε τα ελεύθερα (χωρίς συνδρομή) κανάλια (που και να μην τα βλέπαμε δεν θα χάσουμε και τπτ σπουδαίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι και να ναι οπως και να χει ....
    ευκαιρια να κόψουμε την τηλεόραση....!
    οπως μέχρι τωρα λεγαμε ευκαιρία να κοψουμε το κάπνισμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι οι αντιχριστοι αλήτες δεν σταματανε πουθενα . και ιδικα οι τηλεοράσεις οι TFT , δεν τους στελνουν απλα δεδομενα αλλα πολλα περισσοτερα . ποια μερα θα την σπασω .... τελος παντον ο αντιχριστος αρχησε με ολα αυτα την μαχη του για να κυριευσει το κακο επανω στην γη . και γι'αυτους που με λενε γραφικο , τους ρωταω... βλεπουν κατι να πηγαινει καλα επανω σε αυτο τον πλανητη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.