ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Με αυτοκτονία απειλεί η σύζυγος του Άκη αν δεν αποφυλακισθεί!


ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.....

Με αυτοκτονία απειλεί η Βίκυ Σταμάτη....
εάν στην επόμενη αίτησή της για αποφυλάκιση η Δικαιοσύνη δεν την κάνει αποδεχτή. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου προσπαθεί μέσα από τις φυλακές να επέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης ενώ για ακόμη μια φορά επιρρίπτει ευθύνες στο πολιτικό σύστημα.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο newsvoice.gr η Βίκυ Σταμάτη μεταξύ άλλων απαντά στους επικριτές της που την κατηγορούν για τα ασύλληπτης αξίας ψώνια που πραγματοποιούσε, υποστηρίζοντας πως έτσι ζούσε η μέση Ελληνίδα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που της έγινε για την αίτηση απόφυλάκισή της και το κατά πόσο η Δικαιοσύνη θα το δει θετικά απάντησε ότι: «Κατά τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό μας η Δικαιοσύνη είναι έννοια ιερή, ομογάλακτη αδελφή της επιείκειας. Σας θυμίζω το «Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης» (Ησ. 26, 9β’), όπως λέει ο Προφήτης Ησαΐας αλλά στη δική μου υπόθεση η Δικαιοσύνη φαίνεται ότι εκώφευσε, πειθάρχησε δε σε πολιτικά, προεκλογικά παραγγέλματα, επικράτησε δε αντί της Αρχής της Νομιμότητος και της Αναλογικότητος η Αρχή της Σκοπιμότητος, καίτοι δεν ήμουν ούτε ύποπτη φυγής, ούτε επικίνδυνη, ούτε μπορούσα να δυσχεράνω με οποιοδήποτε τρόπο το έργο της ανάκρισης. Τα δε οικογενειακά κριτήρια περί_ μητρότητος ενός ανηλίκου τέκνου παρέμειναν γράμμα κενό.

Τελικά, επικράτησαν οι πολιτικές – κομματικές νομενκλατούρες οι οποίες υποκριτικά φερόμενες ξόρκισαν στο πρόσωπο μου το κακό και με έριξαν εντέχνως στα πυρά της Ιεράς Εξέτασης που έπρεπε να πληρώσω συνολικά για την μεταπολιτευτική, πολιτική κομματική απαξίωση και έτσι υπήρξα ιδανικό θύμα σε συνθήκες τηλεοπτικής δημοκρατίας, ανθρωποφαγίας. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα οι συντεταγμένες εξουσίες αν δεν επικοινωνούν, τουλάχιστον δεν αλληλοϋπονομεύονται!!!

Πιστεύω λοιπόν, όχι η Δικαιοσύνη σε καινούργιο αίτημα μου περί αποφυλάκισης δύναται και οφείλει ν’ απαντήσει θετικά ως ανεξάρτητη συντεταγμένη αρχή, άλλως αποφασίζει την φυσική μου εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία μου».

Η σύζυγος του Άκη δεν διστάζει ακόμη και τώρα που βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να δηλώσει ότι ο τρόπος ζωής της ανταποκρινόταν με τον τρόπο ζωής της μέσης Ελληνίδας, προκαλώντας ακόμη περισσότερο το δημόσιο αίσθημα ειδικά σήμερα που η χώρα βιώνει δύσκολες στιγμές; «ένας καλόπιστος παρατηρητής αν προέβαινε δειγματοληπτικά σε έρευνα των φερομένων δαπανών πολυτελούς διαβίωσής μου με αυστηρά κριτήρια θα διαπίστωνε ότι αυτές ανταποκρίνονται στον τότε τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας, με μία στοιχειώδη οικονομική άνεση. Αλλά οι κατήγοροι μου, οι τηλεοπτικοί, δημοσιογραφικοί κεκράκτες, ποτέ δεν απάντησαν στο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα και τους προκαλώ, αφού μου δίνετε την ευκαιρία, να ανατρέξουν στο «πόθεν έσχες» δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων. μεγαλοδημοσιογράφων, ως και στο «πόθεν έσχες» των πάσης φύσεως τρωκτικών, εφοριών, πολεοδομιών συστήματος υγείας, και άλλων δημοσίων λειτουργών.

Χαριτολογώντας βέβαια πριν τους προλάβει το ΔΝΤ. Αν οι κύριοι αυτοί κάνουν αυτή την έρευνα εγώ θα δεχτώ ν’ ανέβω στην γκιλοτίνα στην Πλατεία Συντάγματος».

Η ίδια πιστεύει ότι στο τέλος θα δικαιωθεί και θα βρίσκεται και πάλι ελεύθερη. «Πιστεύω ότι όταν αχθεί η ποινική μου υπόθεση στο ακροατήριο θα καταφανεί εν πολλοίς και η συρραφή και η νομική κατασκευή του κατηγορητηρίου που μου αναλογεί αφού το κατηγορητήριο αγγίζει τα όρια του ιδιωνύμου εγκλήματος και έχει ως βάση μια κακώς νοούμενη οικογενειακή ευθύνη που αντίκειται στις αρχές του Ευρωπαϊκού Ουμανιστικού Νομικού Πολιτισμού.

Βέβαια, σ’ αυτό το στάδιο μιλάμε για αποχρώσες ενδείξεις ενοχής και όχι βέβαια για αποδείξεις. Έχω βεβαία την πεποίθηση της αθωότητός μου, είμαι και δηλώνω αθώα, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι σε μία Ευρωπαϊκή χώρα η προφυλάκιση εξισούται με προκαταβολή μελλοντικής ποινής και με παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας και  δεν μπορώ να δεχθώ ότι κάποιοι έχουν προαποφασίσει την φυσική μας εξόντωση δια του εγκλεισμού άλλως μας υποδεικνύουν εμμέσως τον τρόπο εξόδου μας από τις εκκρεμείς υποθέσεις δια της αυτοκτονίας.

Σας είπα ότι κάποιοι έχουν δώσει εντολές «μάτια και στόματα ερμητικά κλειστά». Εγώ όμως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθώ, θα μιλάω, θα σκέφτομαι, θα διαμαρτύρομαι ελεύθερα μέχρι τελικής πτώσεως».

protothema.gr

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Αντε ψοφα να ησυχασουμε, που θα μας πεις οτι η μεση ελληνιδα κανε τα δικα σου εξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και έλεγα γιατί με τρώγανε.....Πρωτού αυτοκτονήσεις να μας επιστρέψεις αυτά που έκλεψες με τον αντρούλη σου.....και μετά άντε στο καλό....

    Πάντως εκεί που θα πας δεν θα είσαι και μόνη...θα συναντήσεις και παλιούς σύντροφους του άντρα σου, τον Αντρέα, τον Κουτσόγιωργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΕΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΜΕ.....ΗΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ....Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ..ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΣΙΣΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΡΗΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ......ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.