Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Και ο ΓΑΠ αρμενίζει στο Αιγαίο...

Την ώρα που ο λαός βλέπει τις υποχρεώσεις του να αυξάνονται την ώρα που... οι τσέπες του αδειάζουν, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει το σεργιάνι του στο Αιγαίο σε πεντάστερα ξενοδοχεία, όπου το φθηνότερο δωμάτιο στοιχίζει 300 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, τελευταίος προορισμός του ήταν η Πάτμος, στην οποία βρέθηκε από τη Σάμο με πλοίο της γραμμής. Εντύπωση προκάλεσε στους κατοίκους, η ισχυρή αστυνομική δύναμη που συνόδευε τον ίδιο και την οικογένειά του ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, επιστρατεύθηκαν αστυνομικοί ακόμα και από το νησί της Πάρου για να κρατήσουν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και να μπορεί να κάνει τα μπάνια του ανενόχλητος.

Στην Πάτμο νοίκιασε ένα πολυτελές ιστιοπλοϊκό, την "Υπαπαντή" προκειμένου να δει όλες τις ομορφιές του νησιού της Αποκάλυψης. Επισκέφθηκε τα νησάκια γύρω από την Πάτμο, όπως το Μαράθι, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι, ενώ κολύμπησε με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά σε ερημικές παραλίες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με τις λουξ διακοπές του, ετοιμάζεται να γυρίσει στην Αθήνα ξεκούραστος και με όρεξη για... κοινοβουλευτική δραστηριότητα, καθώς όπως λέει σε συνεργάτες του δεν πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο της σιωπής, όπως ο προκάτοχος του, Κώστας Καραμανλής.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.