ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ...Και οι παιδόφιλοι θέλουν να τους αποδεχτεί η κοινωνία όπως έγινε με τους ομοφυλόφιλους!


Και οι παιδόφιλοι ισχυρίζονται ότι έχουν «γεννηθεί έτσι» ("born that way"). Έτσι πρέπει να θυσιάσουμε τα παιδιά μας...
σε αυτούς. Η κοινωνία βομβαρδίζεται με μηνύματα που επιτάσσουν την υπέρβαση των «ταμπού» και των ξεπερασμένων «στερεοτύπων» και την υποταγή όλων μας στη νέα «ηθική» (sic) που σερβίρουν οι ελίτ και τα media της νέας τάξης...

Από την Lulu (Henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Την πρώτη φορά που άκουσα για τους παιδεραστές που προσπαθούσαν να διώξουν το «στίγμα» από πάνω τους και να περάσουν το μήνυμα στη κοινωνία ότι και αυτοί έχουν «δικαίωμα στην αγάπη», ήταν μέσω της Δρ Judith Reisman. (Σχ. ΚΟ: Η Judith Reisman είναι καθηγήτρια Νομικής, χριστιανή και πρόεδρος του Ινστιτούτου για τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, (Institute for Media Education), της οποίας η έρευνα έχει επικεντρωθεί κυρίως στην αποκάλυψη αυτού που αποκαλεί "δολιότητα" και "σεξουαλική παθολογία" εκείνων των "επιστημόνων του σεξ" που υποστηρίζουν την σεξουαλική επανάσταση. Βλέπε και εδώ).

Μίλησε για το Συμπόσιο B4U-ACT που πραγματοποιήθηκε στη Βαλτιμόρη τον Αύγουστο του 2011. Παιδεραστές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (APA), προσπάθησαν να δημιουργήσουν «μια γέφυρα κατανόησης» μεταξύ των παιδεραστών και της κοινωνίας των πολιτών, και να δώσουν στους παιδεραστές ένα φόρουμ για να μιλήσουν για τις επιθυμίες τους για τα παιδιά μας. 
(Σχ. ΚΟ: Στόχος της ομάδας ‘B4U-ACT’ είναι είναι να επανακατασκευάσουν την σκέψη των πολιτών σχετικά με αυτό που τόσο ευγενικά ονομάζουν “Minor-Attracted Persons”("Πρόσωπα που Ελκύονται από Μικρότερους"). Αν είχαν την δυνατότητα, το σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων δεν θα ήταν πλέον ‘ταμπού’ και η παιδοφιλία δεν θα αναφερόταν πλέον, ως ψυχική ασθένεια από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία, η οποία το 1973 έβγαλε την ομοφυλοφιλία από το κατάλογο των "ψυχικών διαταραχών". Για το πόσο... «επιστημονική» ήταν η αλλαγή αυτή της ΑΡΑ βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ)
Βλέπε σχετικό άρθρο : Μετά την ομοφυλοφιλία, σειρά έχει η πλήρης αποδοχή της παιδοφιλίας. Συνέδριο στις ΗΠΑ για να φύγει το ‘στίγμα’ από τους παιδεραστές. 

Ελπίζουν ότι η APA θα επαναπροσδιορίσει τον κλινικό ορισμότης παιδοφιλίας ως μια «φυσική κατάσταση», ως κάτι με το οποίο οι άνθρωποι γεννιούνται και όχι αποτέλεσμα κάποιας προηγούμενης κακοποίησης ή έλλειψης γονικής σύνδεσης.

Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μια επανάληψη των όσων η ΑΡΑ είχε κάνει για την ομοφυλοφιλία, πίσω στη δεκαετία του '70, που είχε αποτέλεσμα την παρενόχληση όσων ανθρώπων τολμούν να μιλήσουν εναντίον της.

Η Judith Reisman ότι παρακολούθησε συμπόσιο για να δει από κοντά που το πάνε αυτοί οι ψυχοπαθείς, έτσι ώστε να  μπορούσε να προειδοποιήσει τον κόσμο. Είμαι τόσο ευγνώμων γι 'αυτήν.

Χθες, στον απόηχο της υπόθεσης του παιδεραστή προπονητή JerrySandusky που κακοποίησε παιδιά, ο ομοφυλόφιλος παρουσιαστής του CNN, ο Don Lemon (ο οποίος κακοποιήθηκε από έναν παιδεραστή, όταν ήταν μικρός), ρώτησε τους τηλεθεατές του, αν «οι παιδεραστές αξίζουν συμπάθειά μας»...

(Σχ. ΚΟ: Στις 22 Ιουνίου 2012 ολοκληρώθηκε η δίκη του Jerry Sandusky, προπονητή αμερικάνικου ποδοσφαίρου σε ομάδα ανηλίκων, ο οποίος αποδείχθηκε ένοχος για 45 στους 48 βιασμούς παιδιών και έτσι έκλεισε ο δικαστικός κύκλος, που έπληξε την φήμη του κολλεγίου, που τον «φιλοξενούσε».
Ο 68χρονος Jerry Sandusky αναμένεται να αντιμετωπίσει κάθειρξη πολλών χρόνων - θα μείνει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή - για την σεξουαλική παρενόχληση δέκα αγοριών τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ένα από τα θύματα, που ανακρίθηκε, ξέσπασε σε λυγμούς, όταν άκουσε την ετυμηγορία. Ο Jerry Sandusky καταδικάστηκε για εικοσιπέντε κακουργήματα και είκοσι κακουργήματα).

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, ο εγκέφαλος των παιδεραστών είναι φτιαγμένος «με διαφορετικό τρόπο» και καθώς «έχουν γεννηθεί έτσι», δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τους εαυτούς τους από το να ελκύονται σεξουαλικά από παιδιά, λέει.

Ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη θεραπεία ή γιατρειά για την "κατάσταση" τους.

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και τα αυτιά μου και σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής μου!

Χάρη στην Δρ Reisman, είδα από πριν, αυτό που θα ερχόταν, αλλά δεν περίμενα όμως να έρθει τόσο σύντομα ...

Ξέρω ότι η παιδοφιλία είναι αποτέλεσμα είτε κακοποίησης σε μικρή ηλικία είτε έλλειψης συναισθηματικού δεσίματος με τους γονείς (η οποία, ω τι έκπληξη!, είναι και αυτό που μπορεί να συμβάλει σε κάποιον να γίνει ομοφυλόφιλος), και όχι επειδή κανείς «γεννήθηκε παιδεραστής»!

Φίλοι μου, σας προειδοποιώ να προσέξετε πολύ τα παιδιά σας. Να έχετε το νου σας συνεχώς, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και όλο αλλάζουν προς το χειρότερο.

"Είναι νόμιμο να αγαπάς". Αφίσα στην Πράγα πριν το λεγόμενο "Gay Pride". Στο τέλος φαίνεται (προφανώς) το σήμα με το Α των αναρχικών..
Σχ. ΚΟ: Χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησαν με επιτυχία και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν οι ακτιβιστές για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», και έχουν καταφέρει να αλλάξουν την άποψη της κοινωνίας (τουλάχιστον στις ΗΠΑ), οι παιδόφιλοι έχουν αρχίσει και αυτοί να επιζητούν παρόμοια κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι η επιθυμία τους για τα παιδιά είναι απλά ένας «σεξουαλικός προσανατολισμός» που δεν είναι διαφορετικός από αυτόν των ετεροφυλόφιλων ή των ομοφυλόφιλων. Στα ίδια χνάρια έχουν βαδίσει και οι πολύγαμοι, (εδώ και εδώ), ενώ σειρά τώρα έχουν πάρει και οι κτηνοβάτες, που αυτοπροσδιορίζονται ως «μειονότητα» που «αδικείται και «υφίσταται διακρίσεις». Προφανώς κάποια στιγμή θα ‘σκάσουν μύτη’ και οι νεκρόφιλοι, οι επιδειξίες, οι ηδονοβλεψίες, οι κοπρολάγνοι κλπ. Βλέπε σχετικά ΕΔΩ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.