ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πόσα εισέπραξαν οι σύμβουλοι του ΓΑΠ;


Να που βρέθηκε επιτέλους κάτι να συμφωνήσουμε απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Απίστευτο, αλλά αληθινό....
 

Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ζητούν να μάθουν πόσο επιβαρύνθηκαν τα δημόσια ταμεία από τους συμβούλους που έφερνε ο Γ. Παπανδρέου από κάθε χώρα της γης. Η ερώτηση γίνεται προς τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα οι δύο βουλευτές ζητούν στοιχεία «Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού  κ.  Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ  αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας  του».

Συγκεκριμένα στην ερώτησή τους αναφέρουν:

«Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους.

Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί  το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς  το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους  στο μέγεθος των αμοιβών τους».

Εχουμε ξαναγράψει για τους συμβούλους του ΓΑΠ αλλά ποτέ δεν ξέραμε πόσο πληρώθηκαν εκτός από τη μελέτη του Αθεμπίγιο για το Ελληνικό που ποτέ δε χρησιμοποιήθηκε.

Καιρός λοιπόν να μάθουμε αν ξοδεύτηκαν λεφτά για τους φίλους – συμβούλους του κ. Παπανδρέου.

Αν και απ’ ότι φανταζόμαστε, θα έχουν κάνει θραύση τα… μυστικά κονδύλια.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100000000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ
    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΣΑ ΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΠΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΚΟ 200000000*50 ΧΡΟΝΙΑ *2,5/100 ΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.