ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Επιτέλους. «Κόκκινες» γραμμές από την κυβέρνηση απέναντι στην τρόικα και κατάργηση λαθρονόμου Ραγκούση


Με την κατάργηση του "λαθρονόμου" Ραγκούση θα ξεκινήσει η κυβέρνηση τις καίριες νομοθετικές αλλαγές!
Τα τρία κόμματα έχουν συμφωνήσει στην τροποποίηση του νόμου Ραγκούση για τους παράνομους μετανάστες, έτσι ώστε η ιθαγένεια να δίνεται στα παιδιά τους σε ηλικία 18 ετών και αφού αποποιηθούν την ιθαγένεια των γονιών τους κι όχι με την γέννηση τους, όπως προβλέπει σήμερα ο νόμος.

Ως άμεση όμως δέσμευση της κυβέρνησης αναλαμβάνεται η κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, με βασικό κριτήριο στο κάθε νέο τμήμα να εκλέγονται το πολύ έξι βουλευτές.

Σχετικά με την επικείμενη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα, θα διατυπωθεί, μεταξύ άλλων, το αίτημα να καταβάλλονται οι επιβαλλόμενοι φόροι σε περισσότερες δόσεις, καθώς τα ποσά είναι μεγάλα και δύσκολα μπορούν να αποπληρωθούν άμεσα.

Όσον αφορά στη δέσμευση να απολυθούν 15.000 από το Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τρία κόμματα δεν το αποδέχονται γιατί δεν θα έχει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος και, όπως λέγεται, στέλνει λάθος μήνυμα αυξάνοντας την ανεργία. Αντιπροτείνεται η κατάργηση φορέων και υπηρεσιών και για τους υπαλλήλους ένταξη σε καθεστώς εφεδρείας και μετατάξεις έπειτα από αξιολόγηση.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ...............

    Σαμαρα κρινεσαι τελειωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει λακο η φαβα , εγω βλεπω οτι παλι κοβουν νομους και τους ραβουν στα μετρα τους . δηλ. με το νομο ραγκουση θα κατευνασει λιγο το πληθος οτι τελος παντον κατι παει να γινει με τους λαθρομεταναστες και μη , και μεχρι αυγουστο θα γινουν παλι διπλασιοι . τωρα περι κατατμησης εκλωγικων περιφεριων , εδω αν το σκεφτειτε καλα , θα δειτε οτι καποιοι δεν τους συμφερουν που ειναι μεσα στην βουλη ...... τωρα το θεμα με την τροικα .... απλα δεν θα το φαμε μια και εξω το αγγουρι αλλα σιγα -σιγα , να το απολαμβανουμε κιολας , και τελος το να απολυσει κοσμο δεν τους συμφερει γιατι , θα χασει πελατιακες σχεσεις , και κατα επεκταση ψηφους . το ξερουμε πλεων το κολπο του βολεματος και γιατι γινεται . απο την αλλη θα κλεισουν και αλλες επιχειρήσεις , με αποτελεσμα να μην μπορει να τους θρεψει ολους αυτους που εχει βολεψει εδω και τοσα χρονια η γαλαζοπρασινη κομματικη θαλασσα . και παει λεγωντας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαπραγμάτευση τελείωσε πριν αρχίσει. Ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας δήλωσε στους "Financial Times" ότι το πρόγραμμα έχει εκτροχιασθεί και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτε από τους δανειστές μας αν δεν το επαναφέρουμε στον σωστό δρόμο. Ο κ. Στουρνάρας επανέλαβε με μεγαλύτερη σαφήνεια πριν από λίγες μέρες , στέλνοντας μήνυμα προς τους πιστωτές, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συμπεριφερθεί με το σύνδρομο του "καλού μαθητή". Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι μόνο η "επαναδιαπραγμάτευση" που υπόσχονταν προεκλογικά τα τρία συγκυβερνώντα κόμματα θα τεθεί, αλλά ούτε καν η "επιμήκυνση", παρ' ότι είχε προεκχωρηθεί από το ΔΝΤ την άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 150.000 χιλιαδες τουλαχιστων ιδιωτικοι υπαλληλοι απολυθηκαν και δεν τρεχει τιποτα ...και για τους δημοσιους κινουν γη και ουρανο για να μην τους απολυσουν, αυτη ειναι η χωρα του δικαιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.