ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Α. Μέρκελ: «Ισπανία και Ελλάδα πρέπει να «ματώσουν» μέχρις ότου υπάρξει ανάπτυξη»

 

Το σκληρό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η γερμανίδα Καγκελάριος Α. Μέρκελ η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε την καταστροφή του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της Ισπανίας και της Ελλάδας προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αντιμετώπισης των δημοσιονομικών ελλειμμάτων των δύο αυτών χωρών.

Μιλώντας στη γερμανική Βουλή τόνισε ότι η εξυγίανση των προβληματικών κρατών Ελλάδα, Ισπανία θα έρθει μόνο μέσα από τη συρρίκνωση των οικονομιών τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να συζητά η Ευρώπη μέτρα ανάπτυξης που θα στηρίζονται σε δανεικά».

Χαρακτήρισε δε την συρρίκνωση των οικονομιών των δύο χωρών ως «απαραίτητη και φυσιολογική εξέλιξη» χωρίς φυσικά να νοιάζεται για τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που μη μπορώντας να αντέξουν άλλο την οικονομική πίεση αυτοκτονούν !  

Φυσικά η Α. Μέρκελ δεν ανέφερε πουθενά τον βασικότερο λόγο για τον οποίο η χώρα της κατάφερε να ξεκινήσει μετά το Β ΠΠ το οικονομικό της θαύμα την διαγραφή των χρεών της και την άρνηση της Γερμανίας να πληρώσει το χιτλερικό δάνειο που είχε πάρει από την Ελλάδα.  

Αλήθεια μήπως θα έπρεπε αφού τηρήσουμε τους όρους που μας επέβαλαν να ζητήσουμε την πληρωμή αυτού του δανείου κάποια μέρα αφού και οι Γερμανοί αναγνωρίζουν την ύπαρξη του και θέλουν να βάλουν τάξη στα οικονομικά της Ευρώπης. Έτσι για να κλείσουμε κάποιους παλιούς λογαριασμούς

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.