ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πολύδωρας: προμελετημένη η διάλυση της ελληνικής γλώσσας


 Απάντηση στους 140 πανεπιστημιακούς οι οποίοι  υπερασπίστηκαν τα όσα γράφει το νέο εγχειρίδιο γραμματικής έδωσε ο Βύρων Πολύδωρας καλώντας τους «Συνέλληνες» σε πνευματικό πόλεμο.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  πήρε το μέρος της δασκάλας του 1ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας η οποία ανέδειξε το θέμα και μάλιστα πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην οποία υπογραμμίζει:

Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω στις εφημερίδες......
......«Δημοκρατία», «Ελεύθερο Τύπο», «Αδέσμευτο Τύπο», «Εστία», «Βραδυνή», «Έθνος» και «Νέα» πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου. Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με…

 «επιστημονική» υποστήριξη βαρέος πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών! Δεν είναι λάθος ή αμέλεια. Είναι «προμελέτη». Μας λέγουν με πρωτοφανή οίηση: «Πώς τολμάτε, εσείς οι μη λέκτορες, οι μη ειδικοί, οι μη γλωσσολόγοι, οι αγράμματοι, μ’ ένα λόγο να αντιστέκεσθε;». Επομένως, ΠΟΛΕΜΟΣ! Γρηγορείτε Συνέλληνες!

 Βύρων Γ. Πολύδωρας

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 140 ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΛΗΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.