ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ἄκου παπποῦ Μανώλη….


 

Γλέζος προς ΧΑ: «Τώρα που φεύγουν μετανάστες οι Έλληνες, θα ειδοποιήσετε τους ομοϊδεάτες σας να τους τσακίσουν;

Aίσθηση προκάλεσε το ερώτημα που απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.  Με αφορμή τη μετανάστευση των Ελλήνων λόγω της κρίσης, ο κ. Γλέζος ρώτησε:
«Θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνετε. Θα στείλετε εντολή στους ομοϊδεάτες σας στις άλλες χώρες  να τσακίσουν τους Έλληνες»;
……………………………………………..

 

Λοιπόν παππού Μανώλη, σέβομαι τα χρόνια και την ιστορία σου, (όχι την κομμουνιστική, αλλά κυρίως το ότι ήσουν και είσαι ακόμα μάχιμος) …αλλά μιας και καταπιάνεσαι σε αυτήν την ηλικία ακόμα  με τα κοινά, θα μου επιτρέψεις να σου πω δυό πραγματάκια, που η ιδεολογική σου περίπτωση δεν σε αφήνει να τα δεις.

 
Να σου πω λοιπόν, πως οι Έλληνες, (μιας και κατάφεραν να τους ξαναστείλουν μετανάστες ύστερα από 50 χρόνια),…όπως δεν ήταν πριν δεν θα είναι και τώρα!
Τι θα είναι ή δεν θα είναι;;Τι θα κάνουν ή δεν θα κάνουν; Πολλά…
Πρώτα πρώτα,δεν θα είναι παράνομοι στις χώρες φιλοξενίας τους!!
Δεν θα πληρώσουν κανέναν λαθρέμπορο για να εισβάλουν στην  χώρα!
(Γιατί αυτό που συμβαίνει στην δική μας, εισβολή είναι και το ξέρεις, έτσι δεν είναι;;)

 
Όπου κι αν πάνε, θα πάνε σε όλα τους νομότυποι, με υγειονομικές εξετάσεις και όλα θα γίνουν μέσω των πρεσβειών τους!

 
Θα σεβαστούν το κράτος που θα ζουν,θα σεβαστούν τους νόμους και τους κανόνες του (γιατί έξω καλά τα πάμε, μέσα είχαμε το πρόβλημα) και το όποιο κράτος θα έχει την τύχη να έχει Ελληνες ως μετανάστες, θα ξέρει με ποιούς έχει να κάνει!

 
Θα δουλέψουν και θα ξαναγίνουν όπως είναι μέχρι σήμερα οι μετανάστες μας, υπόδειγμα πολίτου και υγιούς κυττάρου της εκάστοτε κοινωνίας!

 

 

Εγκληματίες να σφάζουν στον δρόμο ΕΝ ΨΥΧΡΩ για μια κάμερα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
Δεν θα πάρουν -όντας παράνομοι στην χώρα- τα πλακάτ για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ από το κράτος, χώρο λατρείας του Θεού τους, πληρωμένο από τους γηγενείς πολίτες του!
Δεν θα απαιτήσουν με πορείες, να κλείσουν γραφεία εκλεγμένου κόμματος της χώρας!

 


Δεν θα μαζεύονται στις πλατείες και στα σοκάκια, αποτελώντας κίνδυνο για τους ντόπιους ..

Δεν θα ζητήσουν να εφαρμόζονται, οι δικοί τους θρησκευτικοί και μη κανόνες σε συγκεκριμένες περιοχές.. γιατί θα ξέρουν ότι εκεί που ζούν,είναι πατρίδα άλλων κι οφείλουν να σέβονται τα ήθη, την θρησκεία και τις συνήθειες της χώρας!!


 

Και μπορώ να σου αραδιάσω πολλά  »ΔΕΝ»  ακομα!
Το κυριότερο και πιο σοβαρό όλων ξέρεις ποιο είναι;
Ότι δεν θα τους »μαζεύουν» κάτι προδοτικά μια ζωή, αποκόμματα σαν τα δικά σας της αριστεράς, για να τους ξεσηκώνουν εναντίον του κράτους που έχουν καταλάβει, όπως έχετε κάνει  εσείς με αυτούς τους παρείσακτους.
Γιατί παρείσακτοι είναι!

 
Ούτε νόμιμα μπήκαν στην χώρα μας,ούτε την σέβονται!

Κατάλαβες παππού Μανώλη;;

Γι’αυτό δεν θα χρειαστεί να  τσακίσει κανείς τους Έλληνες μετανάστες!
Κι αν τύχουν τέτοιας αντιμετώπισης, θα είναι πέρα για πέρα άδικο και εντελώς παράλογο!

 
Και για να κλείσω, να πω πως δεν ήμουν, ούτε  είμαι υπέρ του φαινομένου της βιαιοπραγίας ενός μετανάστη.

Δεν είναι αυτή η λύση, αντιθέτως θα φέρει πολλά προβλήματα.

 
Η λύση είναι πρώτα πρώτα, να έχει μια χώρα κυβερνώντες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣπου αγαπούν και διαφυλάττουν τα δίκαια της χώρας  και τους πολίτες της.

 
Κι από αυτό πάσχουμε από την εποχή του Μεταξά…

 
Επειτα,η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας και μετά η ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απέλασή τους.

 
Κι επειδή κάθε έγκλημα,έχει και τον θύτη του κι επειδή οι θύτες εδώ είναι πολλοί, η τιμωρία σε αυτήν την ύβρι,όταν η Νέμεσις θα πάρει επιτέλους τον λόγο,θα έπρεπε να είναι ο εξοστρακισμός (στην καλλίτερη περίπτωση) όλης την αριστερής πτέρυγας της βουλής στην Σιβηρία…(ξέρετε εσείς από Σιβηρία,έτσι δεν είναι παππού; ) ,συν όλους όσους από Πασοκ και ΝΔ κυβέρνησαν την τελευταία 20ετία.

 
Διότι ΑΥΤΟΙ,  είναι οι  αυτουργοί του εγκλήματος που λέγεται »λαθρομετανάστευση» στην Ελλάδα!

 
Και λέω «αυτουργοί», διότι εκτελούν κι εκτελούν εντολές, μιας και βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, που το όνομα αυτής είναι …»ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»…  κι όποιος ΑΚΟΜΑ δεν το βλέπει, ας δηλώσει ΑΜΕΑ (άτομο με έλλειψη αντίληψης) να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε!

Κατάλαβες παππού;; Κατάλαβα να λές…http://www.filonoi.gr/


Σε φιλώ σταυρωτά….Μαρία. 
Χαιρετώντας τον σφαγέα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών,Ενβερ Χότζα

ΑΛΗΘΕΙΑ…ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..ΠΛΑΚΑΤ;;;;

 Μαρία Τριανταφύλλου


ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. καταπληκτικη αναρτηση !!! . ετσι ειναι κυριε γλεζο . αλλα αν και ο χριστος μας ειπε πως ολοι ειναι παιδια του θεου ,εχω να σας πω και εγω οτι ειμαστε ετη φωτός μακρια απο τους λαθρομεταναστες σαν ελληνες . το πρωτο και κυριο η γλωσσα , μετα η θρησκεία , και παει λέγοντας ...... αν δεν ειχατε αυτη την τοσο πολυ προστατευτικη ταση , απεναντι στους μεταναστες ισως , ο ΣΥΡΙΖΑ αυτη την στιγμη να ηταν και στην προθυπουργια . ειπαμε να βοηθησουμε οσους μπορουμε σε αυτον τον αμυρο πλανήτη , και εχουν αναγκη , ( βλεπε γιατροι χωρις συνορα κ.α..) αλλα εδω ειναι η χωρα μας . ειναι το σπιτι μας . αληθεια θα μου επιτρεπατε εμενα στο σπιτι σας να μπαστικοθω σε μια μερια να ειμαι μεσα στα ποδια σας και να κανω τα δικα μου ? οχι βεβαια . το ιδιο λοιπον ειναι και εδω μονο που το μοντελο του χωρου ειναι πολυ ποιο μεγαλο . να την κανουν αμεσα απο την ελλαδα , το καλυτερο που μπορουν να κανουν για μας και για τον εαυτο τους . να πανε εκει που γεννήθηκαν, και αν θελουν να ερθουν καποια στιγμη εδω ας πανε στην πρεσβια μας και να φτιαξουν ολα τα απαραίτητα εγγραφα . οπως οι ελληνες που τους εδιωξε το συστημα μακρια σε αλλες χωρες . και για να μην πειτε οτι ειμαι καποιος ακροδεξιος , να σας προλαβω και να σας πω πως οχι . απλα πρεπει να κοιταμε αντικειμενικα τα γεγονοτα καποια στιγμη σε αυτη την χωρα , και να αρχίσει να καθαριζει η ηρα απο το σιταρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ανθρωπος ειναι απλως βλαμμενος και μισελληνας οπως ολοι οι αριστεροι. οποιος δεν το εχει καταλαβει ακομη, θα πω μονο κριμα, τιποτα δεν μπορει να τον ξυπνησει. οσο για την δηθεν υποστολη της γερμανικης σημαιας απο τον μανωλακη, αλλο ενα μεγαλο καθιερωμενο ψεμα, αντε να το ξεριζωσεις. αλλοι εκαναν κατορθωματα, εκτελεστηκαν και εμειναν ανωνυμοι και αλλοι εμφανιστηκαν και ειπαν μετα: εγω ημουν. υπαρχουν ντοκουμεντα στις εφημεριδες της εποχης για αυτο το ψεμα απο τους ιδιους τους γερμανους, αλλη ιστορια αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειστε απλα τραγικοι! Ευτυχως που δεν μπορειτε ακομα να μας στερησετε το δικαιωμα της αποψης και της κριτικης. Πολυ πιθανον αν μπορουσατε να το ειχατε κανει. Επετρεψε μου λοιπον οσο εχω ακομα αυτο το δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου και να κρινω οσα διαβαζω. Παρολα αυτα δε θα πω φασιστα τον συγγραφεα του αρθρου αλλα "ηλιθιο" (αν εχει προθεση ή οχι δεν το ξερω και δε με ενδιαφερει σε αυτη τη φαση) που επιλεγει να αποκρυψει οσα στοιχεια δε βολευουν την "γελοια" αποψη του. Εφοσον αυτος θεωρει οτι εχει το δικαιωμα να κρινει δημοσια το Γλεζο για αυτα που λεει τοτε θα δεχτει υποχρεωτικα και την κριτικη των οσων λεει. Προσπαθω εν ολιγοις να δικαιολογησει το αδικαιολογητο δηλαδη τις ανευ λογου και αιτιας βιαιοπραγιες απεναντι σε μεταναστες λαθραιους ή ΜΗ (και το τονιζω αυτο το τελευταιο). Θα σου πω λοιπον που διαφωνω αν και ειμαι σιγουρος πως λιγη σημασια εχει να σου εξηγησω. Εκτος του οτι ολα οσα αναφερονται στο αρθρο ειναι αυθαιρετα και δεν αποδεικνυονται απο καμια στατιστικη ή επισημη ερευνα (πραγμα που εγω θεωρω βασικο οταν μιλαμε για τοσο σοβαρα θεματα) ο συγγραφες του αρθρου αποκρυπτει ηθελημενα και αλλες σημαντικες πτυχες του φαινομενου της λαθρομεταναστευσης οπως ειναι για παραδειγμα οι λογοι που οδηγουν τους ανθρωπους στο ξεριζωμο και την ξενιτεια. Η Ελλαδα λοιπον σα χωρα δεν εχει καμια ευθυνη για τον ξεριζωμο εκατονταδων χιλιαδων Αφγανων και Ιρακινων? Ειναι αμετοχη τελειως τη στιγμη που εχει βαλει φαρδια πλατια την υπογραφη της και εχει συναινεσει στους βομαρδισμους σε Αφγανισταν και Ιρακ στελνοντας μαλιστα στρατο? Δηλαδη εκει που χρωσταμε στους Ιρακινους και τους Αφγανους βρεθηκανε και χρεωμενοι! Πλακα μας κανετε? Επισης δεν γνωριζα οτι οι ΧΑτες πριν αρχισουν στις μαπες τους αλλοδαπους τους ζητανε νομιμοποιητικα εγγραφα για να δουν αν ειναι ή οχι παρανομα στην Ελλαδα. Χτυπουν αδιακριτως και δεν τους νοιαζει τιποτα. Και γενικα δεν ηξερα οτι οι ναζι απανταχου στον κοσμο νοιαζονται για τα οποιαδηποτε εγγραφα μπορει να κουβαλαει ο οποιοσδηποτε μεταναστης πανω του. Καταλαβες τωρα γιατι ο συγγραφεας ειναι ηλιθιος ή θελεις περαιτερω εξηγησεις? Το να παρουσιαζεις τη μιση αληθεια ειναι χειροτερο απο το να λες το χειροτερο ψεμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 Ιουλίου 2012 12:36 μ.μ , ποια γνωμη σου; τι θα κανουμε σπιτι μας οι υπολοιποι ελληνες; ποιοι νομιζετε οτι ειστε; επειδη τα επιχειρηματα ειναι χιλιαδες αλλα δεν εχουν κανενα αποτελεσμα στο αριστερο σαπιο διεστραμενο ανθελληνικο μυαλο σας θα σου εξηγησω αλλιως: κατ αρχην εδω ειναι ελλαδα και χεστηκα για αφγανους και πακιστανους και τον καθε γα....νο, ετσι απλα και ωμα (δικαιωμα μου ειναι να κοιταω μονο το σπιτι μου). 2ον η ελλαδα δεν εκανε κανενα πολεμο και κοψε τις μαλακιες, η ελλαδα ειναι επισης εκβιαζομενη και υποφερει κι απο το νατο και απο τη νεα ταξη, που φερνει επιτηδες εδω δολοφονους αλλοδαπους να σκοτωνουν ελληνες, με συμμετοχη και υποθαλψη απο εσας τους αριστερους ανθελληνες (δεν χρειαζομαι επιχειρηματα γι αυτο, η ιστορια και τα γεγονοτα μιλανε μονα τους). 3ον δεν ειναι προσφυγες, ειναι κοινοι αλητες και εγκληματιες το 99% χωρις οικογενεια, γυναικα και παιδια. ολοι μας ξερουμε τι ορισμο εχει η λεξη προσφυγας, δεν θα μας τρελανετε. 4ον σε οποιον τους αγαπαει τοσο πολυ ο δρομος ειναι ελευθερος να παει στο αφγανισταν να τους βοηθησει αφιλοκερδως, και να απολαυσει τη ζωη και τον πολιτισμο μαζι τους, ή, αλλη λυση ειναι να παρει 1-2 (οχι πολλους) σε ενα ελευθερο δωματιο του σπιτιου του), κι ενα πιατο φαγητο παντα περισσευει για τους φιλανθρωπους. φανταζομαι ειναι σιγουρος θα το εκτιμησουν και θα σεβαστουν τον ιδιο, τη γυναικα του, την κορη του, (αλλα και τα αγορακια τα αγαπουν)..... οποιος το κανει αυτο τοτε εχει δικαιωμα να μιλαει εκ μερους των αλλοδαπων και θα τον σεβαστω. αλλα επειδη αυτο τοσα χρονια κανεις δεν το εχει κανει, ουτε καν οι παμπλουτοι καθοδηγητες σας με τις βιλες και τα 5 στρεμματα γκαζον για να τρεχει ο σκυλος να κυνηγαει τη μπαλα, ουτε το περιμενω στο μελλον, οχι ρε εξυπνοι να το παιζετε αγαπουληδες και φιλανθρωποι στην πλατη των αλλων, των υπολοιπων ελληνων, λοιπον αντε και γα...τε γιατι η υπομονη εχει και και τα ορια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον ενα θα σου πω και θα αναιρεσει τα οσα λες.Η Χ.Α. ειναι και κατα των νομιμων μεταναστων!Τοσο απλα.Κι οποτε δημοσιως ερωταται γι'αυτο ο αρχηγος τους το καλυτερο που εχει κανει οταν ερωταται γι'αυτο ειναι οτι αποφευγει να απαντησει.Αρα λοιπον εχει δικιο ο Γλεζος.Ο μεταναστης φιλε μου ειναι παντα της γης ο κολασμενος.Κι αν οι γηγενεις γενικως τον κοιτανε καπως οι γηγενεις χρυσαυγιτες δεν θα μεινουν μονο στο κοιταγμα..Γιατι οι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να μυριζουν ''ξενο κρεας''Αυτο θα ειναι γι αυτους ο νομιμος και εναρετος οπως τον περιγραφεις Ελληνας μεταναστης κι οχι ο λαμπρος απογονος του Αριστοτελη που τους τιμα με την παρουσια του.Ο Γλεζος εχει δικιο σ'αυτο και βγαλτε τις ακροδεξιες παρωπιδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15 Ιουλίου 2012 4:18 π.μ., κατ αρχην ποιος μιλησε για χρυση αυγη και ακροδεξια; στ αρχ... α μου και η χρυση αυγη αν θες να ξερεις. δεν χρειαζομαι καμια χρυση αυγη για να καταλαβω τα δικαιωματα μου ως ελληνας πολιτης και ανθρωπος καταλαβες; 2ον δεν υπαρχουν νομιμοι μεταναστες, μονο νομιμοποιηθεντες καταλαβαινεις τι θα πει αυτο ή οχι; 3ον και παρανομοι να ειναι δεν με πειραζουν και ως ενα βαθμο μπορω να τους ανεχθω αν προσφερουν ή τουλαχιστον δεν καταστρεφουν βγαζοντας μισος. πχ οι μαυροι που πουλουσαν σιντι τοσα χρονια (δεν ξερω απο που ακριβως ειναι) και τους εβλεπα καθε μερα σχεδον, δεν ειχαν ενοχλησει ποτε κανενα κατα κανονα με εγκληματικη συμπεριφορα, εκτος ισως τις εταιριες δισκων. ηταν παντα φιλικοι, καθαροι και ζουσαν αγωνιζομενοι, και σε μενα σε ολο τον κοσμο ηταν συμπαθεις (ποιος ρατσισμος και μαλακιες μου λες, εχετε βρει μια λεξη και την εχετ γα...ση απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ξεκολα). αυτοι δεν ηρθαν στην ελλαδα πεινασμενοι και χωρις να εχουν στον ηλιο μοιρα; οι αλβανοι ομως και αφγανοπακιστανοι που ηρθαν μετα δεν ειναι ανθρωποι ειναι εγκληματιες και τελος. 4ον το μεγαλυτερο μερος της εγκληματικης τους συμπεριφορας εχει ευδοκιμησει εξ αιτιας της αριστερας δηθεν αντιρατσιστικης στην πραγματικοτητα ανθελληνικης υποθαλψης των. 5ον στο ξαναειπα και σας το εχουν ξαναπει πολλοι και κανετε την κοροιδα, παρτε τους σπιτι σας, φιλοξενηστε τους, διαδωστε με πραξεις την φιλανθρωπια σας, και τοτε να μιλατε σαν εκπροσωποι τους. οχι κουβαρνταδες στη πλατη των αλλων, καταλαβες; και πρωτα λυνει κανεις τα προβληματα στο σπιτι του και μετα κοιταζει τις ξενες οικογενειες, αν σου λεει κατι αυτο, γιατι ξερω αρκετους ακτιβιστες ανθρωπινων δικαιωματων του κωλου του συναφιου σας με διαλυμενες οικογενειες και παρατημενα και προβληματικα παιδια τους στα ναρκωτικα. 6ον, τι σκατα εχει το κεφαλι σας μεσα και δεν σεβεστε ουτε τα παιδια σα; τι θελετε να τους ετοιμασετε να ζησουν; ισλαμαμπαντ; το παιδι σας που ο καθενας μεγαλωνει με στερησεις και προσπαθωντας με αιμα να του δωσει εφοδια, σπουδες, ξενες γλωσες, μουσικη ή καλλιτεχνικη παιδεια και δεν ξερω τι αλλο, μπορουν να πανε ολα χαμενα σε μια στιγμη που θα το βιασει ή θα το σκοτωσει ενα τετοιο βαρβαρο κτηνος, και αυτα δεν ειναι φαντασιες γινονται καθημεριναι και αυξανονται. αυτα δεν τα βλεπεις δεν τα σκεφτεστε; τι εχει το κεφαλι σας αληθεια μεσα; να ξερεις θα τα πληρωσετε ολα αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.