ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Το παραλήρημα του ψευδομουφτή Ξάνθης



Απίστευτες δηλώσεις στον τουρκικό τύπο του Προξενάνθρωπου Αχμέτ Μετέ (που τις ελεύθερες ώρες του παριστάνει και τον ψευδομουφτή της Ξάνθης)! Φτάνει μέχρι το απίστευτο σημείο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι κάποτε δήλωσε «Σκοτώστε Τούρκους» (!). 

Θα τον συμμαζέψει επιτέλους κάποιος στο γελοίο αυτό κράτος, όπου...
ζούμε;

Για τον ανεκδιήγητο τύπο που υποδύεται τον ψευδομουφτή Ξάνθης, σάς έχουμε μιλήσει βεβαίως πάρα πολλές φορές. Σήμερα λοιπόν σάς πληροφορούμε για άλλο ένα απίστευτο κατόρθωμά του. Στις 25 Ιουνίου 2012 λοιπόν ο εν λόγω τουρκόψυχος, έδωσε μία συνέντευξη στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Haberturk. Δείτε παρακάτω τα βασικά σημεία της συνέντευξης αυτής, εξαιτίας της οποίας, αν υπήρχε ελληνικό κράτος και δικαιοσύνη, θα τον έστελνε για τα καλά στη φυλακή.

Για όσα γίνονται στη Συρία: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ιμπεριαλισμός, ο ισραηλινός παράγων και αυτοί που κυβερνάνε τη Συρία, είναι από εκείνους που τους αρέσει να πίνουν μουσουλμανικό αίμα. Αυτά είναι προσπάθειες για να προκαλέσουν προβλήματα στην Τουρκία και να την τραβήξουν σε πόλεμο».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Υπάρχει εδώ μια κοινωνία που δεν ξέρει να δουλεύει. Σε μια κοινωνία που διάγει πολυτελή βίο με αυτά που δίνουν άλλοι, είναι αναπόφευκτο να της έρθει κάτι τέτοιο. Γέλαγαν με τον τουρκικό και γερμανικό λαό. ¨Ένας λαός που δουλεύει πολύ, είναι ένας πολύ φτωχός λαός¨ έλεγαν».

Για τον Αντώνη Σαμαρά: «Όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς ήταν ΥΠΕΞ, ήταν αυτός που είπε¨Σκοτώστε Τούρκους¨και γι’ αυτό η μειονότητα δεν τον ψήφισε» (σ.σ.: αυτό δηλαδή τώρα δεν αποτελεί υπονόμευση των διεθνών σχέσεων της πατρίδας μας;)

Για το δημογραφικό πρόβλημα: «Πρέπει να ζητάμε από τους Τούρκους της Θράκης να κάνουν πολλά παιδιά: πέντε, για να είμαστε ισχυροί ως μειονότητα».

Για τούς κομμουνιστές (επειδή βεβαίως προεκλογικά είχε πέσει «γραμμή» για ΣΥΡΙΖΑ) και τυχόν θρησκευτικές προκαταλήψεις του εναντίον τους (μια που εκείνοι δηλώνουν άθεοι): «Ο άνθρωπος παντού είναι άνθρωπος»!!! (Εδώ μάλλον ήθελε να πει «ο Τούρκος είναι πάντα Τούρκος», αλλά θα…ντράπηκε).

(proxeneio-stop.org)


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.