ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τα 3 κόμματα δεν αποδέχονται τις απολύσεις στο δημόσιο


Στο τελικό κείμενο με τις θέσεις της κυβέρνησης, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων που θα αναγνώσει στη Βουλή το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προχωρούν οι εκπρόσωποι των κομμάτων του συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Το απόγευμα συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι Χρύσανθος Λαζαρίδης (ΝΔ), Κώστας Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ) και Δημήτρης Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) για να ολοκληρώσουν την επεξεργασία βασικών θέσεων στα οποία έχουν κατ αρχή συμφωνήσει....

Όσον αφορά στη δέσμευση να απολυθούν 15.000 από το Δημόσιο μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, τα τρία κόμματα δεν το αποδέχονται γιατί δεν θα έχει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος και, όπως λέγεται, στέλνει λάθος μήνυμα αυξάνοντας την ανεργία.

Αντιπροτείνεται η κατάργηση φορέων και υπηρεσιών και για τους υπαλλήλους ένταξη σε καθεστώς εφεδρεία και μετατάξεις έπειτα από αξιολόγηση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. μην λεμε βλακειες τωρα ...... δεν δεχωντε τις απολυσεις γιατι σιγουρα ,οπως θα τους ειπαν και οι γερμανοι κατι τετοιο θα ξεσηκωνε τον κοσμο , και θα υπηρχαν αναταραχες , και θα κατεβαιναν στους δρομους με αποτελεσμα η κυβερνηση συνασπισμου θα εχανε εδαφος και θα ερχωτανε ποιο γρηγορα το τελος της μαζι και το μνημονιο , που κατι τετοιο δεν επιθυμούν οι γερμανοι για τους ευνόητους λογους. το παιχνιδι το στηνουν αλλου τωρα . θα αρχίσουν με τις επιχειρήσεις ξανα, και παει λεγωντας . στήνουν δολια την καταστροφη της ελλαδας να ειναι εκούσια. μου φαίνεται δεν εχουμε καταλαβει ακομα με ποιους μπλεξαμε . και μην ακουω , και τα χαζα οτι δεν τα βρικανε οι τρεις μνημονιακοι απο τις πρωτες εκλογες ... μην τρελαθουμε κιολας . τα ειχανε βρει απλα ειπανε να κανουν τις δευτερες εκλογες , με πλήρη επιθεση κατα της χρυσης αυγης , μπας και την πεταξουν εξω απο την βουλη . ειχανε αυτη την εντιπωση πως ο κοσμος ψηφισε χρυση αυγη , μονο και μονο απο αντιδραση . γελάστηκαν ομως . το μονο που δεν θελουν μεσα στην βουλη ειναι η φωνη του λαου , αλλιως εως τωρα θα ειχανε κανει την ελλαδα κρανίου τοπο , η γερμανικη αποικια μια ωρα γρηγοροτερα , γιατι εκει το πανε οι μνημονιακοι . σε σηζητησεις μου με κοσμο παντος την κακιστη διαγωγη απεναντι στους ελληνες την εχει ο κουβελης , και τον θεωρουν οι περισσοτεροι υπευθηνο για την κατασταση που επικρατει ακομα στην χωρα . και δικιο εχουν για μενα μιας και απεδείχθη οτι ο κουβελης τελικα δεν ηταν αυτο που εδειχνε στον λαο, αλλα κατι δικο τους , κατι το μνημονιακο....ειναι αυτο που λεμε λαϊκιστή ( βαρατεμαι και ας κλαιω )....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.