ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Με 1881 συνοριοφύλακες η κυβέρνηση ευελπιστεί να σφραγίσει τα σύνορα στον Έβρο


Με 1881 συνοριοφύλακες η κυβέρνηση ευελπιστεί να σφραγίσει τα σύνορα στον Έβρο  αποτρέποντας την είσοδο των παράνομων μεταναστών στην χώρα μας από την Τουρκία. Από το σύνολο των 1.881 συνοριοφυλάκων που αναλαμβάνουν υπηρεσία στην παραμεθόριο και για διάστημα δυο μηνών στην περιοχή, οι 820 θα τοποθετηθούν στην ζώνη ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αλεξανδρούπολης και οι 770 στη περιοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Ορεστιάδος.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν ήδη 600 συνοριοφύλακες και αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν μπορούν να καλύψουν την συνοριογραμμή των 212 χλμ.  
Οι υπόλοιποι θα ενισχύσουν τα τμήματα συνοριακής φύλαξης των περιοχών Ροδόπης και Ξάνθης. Επιπλέον στον ποταμό Έβρο θα περιπολούν και 25 νέα πλωτά μέσα επανδρωμένα με συνοριοφύλακες. Μαζί με τους συνοριοφύλακες που θα μετακινηθούν για δύο μήνες στην ελληνοτουρκική μεθόριο από διάφορες περιοχές της χώρας, αναμένεται να αποσπασθούν και αστυνομικοί που η καταγωγή τους, ή ο τόπος συμφερόντων τους είναι ο Έβρος. 

Σημειώνεται ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2012 πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα 20.881 άτομα, ενώ το 2011, πραγματοποίησαν παράνομη είσοδο από την περιοχή του Έβρου, 54.974 λαθρομετανάστες οι οποίοι φυσικά προστίθενται στους υπάρχοντες στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Και όλα αυτά όταν σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι Έλληνες πολίτες στην Ελλάδα είναι 9.903.268 και οι αλλοδαποί νόμιμοι και παράνομοι σύμφωνα με τον υπουργό Ν. Δένδια φτάνουν το 1.500.000 δηλαδή το 15,2% του πληθυσμού της χώρας…..

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Kαι πως ακριβως θα τους σταματησουν???

    Aπο τη στιγμη που δεν εχουν αδεια για να πυροβολουν (εστω εκφοβισμου), τι θα κανουν για να τους εμποδισουν???
    Δηλαδη πιστευετε οτι οι λαθρομ. θα κανουν πισω επειδη θα βλεπουν τους δικους μας??
    αν πανε προς τα πισω οι τουρκοι λαθρεμποροι θα τους ριξουν, ενω με την απλη συμβουλη "προχωρηστε, δεν μπωρουν να σας ριξουν οι Ελληνες", αυτοι απλος θα συνεχισουν να ερχονται, και οι δικοι μας θα τους κουβαλανε τις αποσκευες, γιατι μη ξεχνατε οτι οι ανθρωποι τις frontex ειναι εκει και βλεπουνε, αν κανουν καμια τετοια κινηση (δηλαδη να ριξουν για εκφοβισμο), οι τις frontex θα τους φανε, οτι καταπατανε δικαιωματα, τρομαζουν τους λαθρομ, για να μην πω οτι θα φανε και καμια μυνηση για ψυχολογικη βια.
    Για τα ματια του κοσμου ειναι οι μεταθεσεις εκει αυτων των παιδιων, για να λεει οτι κατι εκανε η "κυβερνηση", οταν πισω οι λαθρομ, θα αλωνιζουν γιατι τα τμηματα θα ειναι ξεβρακωτα.

    "The best name"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ(!) ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΥΤΗ, ΕΝΩ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ FRONTEX.
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ.
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.