ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


Τον «φυλάνε» όπως τον…Καντάφι στις δόξες του!!!


* Όλους αυτούς  τούς πληρώνει ο ελληνικός λαός, σε καιρό σκληρής λιτότητας, την οποία επέβαλε με τις υπογραφές του και ο κ. Παπουτσής!
* Γράμμα-χαστούκι για τον Παπουτσή, από γείτονά του!
από τον Μάκη Βραχιολίδη

Ο ελληνικός λαός μπορεί να αποδοκίμασε τον κ. Παπουτσή στις εκλογές και να τον έστειλε σπίτι του, όμως ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ακόμη και από το σπίτι του θα ταλαιπωρεί για πολύ καιρό τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες. 
 
Δέκα και πλέον άτομα βρίσκονται καθημερινά στην προσωπική υπηρεσία και προστασία του πρώην υπουργού, παρά το ότι σήμερα ο κ. Παπουτσής έχει την ιδιότητα του απλού πολίτη! Πόσο απλός μπορεί να είναι όμως ένας πολίτης τον οποίο «φυλάνε» νυχθημερόν πλέον των δέκα αστυνομικών; Σε αυτούς, πρέπει να προστεθούν και δύο πολυτελή αυτοκίνητα. 
 
Ο κ. Παπουτσής ο εκ των υπευθύνων για την καταστροφή στην οποία οδηγήθηκε ο τόπος, αν και θεωρείται απλός πολίτης, στην πραγματικότητα απολαμβάνει προστασίας τύπου Καντάφι, στις μεγάλες δόξες του!  
 
Την ώρα που ο κόσμος πένεται και πολλοί συνάνθρωποί μας οδηγούνται στην αυτοκτονία λόγω οικονομικής ασφυξίας, την ώρα που η ανασφάλεια από την αύξηση της εγκληματικότητας κυριαρχεί σε κάθε ελληνική οικογένεια, ο κ. Παπουτσής χαίρει αυτοκρατορικής χλιδής και ασφάλειας, η οποία ενδεχομένως προσεγγίζει το ποσό των 100.000 ευρώ ετησίως!!! Χρήματα που επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες!
 
Εντύπωση επίσης προκαλεί η προστασία που παρέχεται στον κ. Παπουτσή, σε σχέση και με άλλους πρώην υπουργούς και μάλιστα συντοπίτες του. Όπως για παράδειγμα ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος αν και πέρασε από το ίδιο με τον κ. Παπουτσή υπουργείο (Δημοσίας Τάξεως), αν και ο βουλευτής της Ν.Δ. παραμένει ενεργό πολιτικό στέλεχος και μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας, αφού επανεξελέγη στις πρόσφατες εκλογές, εντούτοις δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια το ρεκόρ του κ. Παπουτσή!!! 
 
Στην προσωπική φρουρά του κ. Πολύδωρα βρίσκονται ένα με δύο άτομα!!! Πού τα μεγαλεία του συναδέλφου του! 
 
Δέκα και πλέον αστυνομικά όργανα, δημιουργούν ένα εκπληκτικό, όσο και προκλητικό ρεκόρ, για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ!!! Και αυτό διότι σε καιρό σκληρής λιτότητας, με τους μισθούς των εργαζομένων να καρατομούνται και τον λαό να βρίσκεται στην φτώχεια ή ανεργία, αποτελεί αναλγησία και στυγνή πρόκληση το να καλείται ο πενόμενος λαός να πληρώσει τον υπέρογκο λογαριασμό από το κόστος της   προσωπικής φρουράς του κ.Παπουτσή!!! 
 
Στο μεταξύ, επιστολή-χαστούκι, στέλνει μέσω της «Ελεύθερης Ώρας» γείτονας του κ. Παπουτσή, η οποία βλέπει καθημερινά πόσοι αστυνομικοί φυλάνε σαν αστακό τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη. 
Διαβάστε τη.
«Αγαπητή “Ελεύθερη Ώρα”
                                                                                
Ομολογώ ότι όταν ήμουν μικρή, ποτέ δεν ήμουν καλή στα Μαθηματικά και παρόλο που τελείωσα το σχολείο μου και σπούδασα άλλα πράγματα, πάντα μέσα μου με έτρωγε  το σαράκι  να μάθω να μετράω σωστά και να κάνω σωστούς υπολογισμούς.
            
 Αν έρθετε και σταθείτε στο πεζοδρόμιο του σπιτιού μου, καταρχήν θα μείνετε έκπληκτοι από τη ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια που παρέχουν οι φύλακες-φρουροί ενός  γείτονά μου!  Κι έπειτα θα μείνετε έκθαμβοι, με τα πολυτελή αυτοκίνητα που παρκάρουν μέσα κι έξω από το σπίτι του γείτονά μου! 
 
Θα αναρωτιέστε, ποιος είναι αυτός ο  γείτονας, που δεν κυκλοφορεί ποτέ μόνος στο δρόμο μας, ούτε βγαίνει ποτέ έξω στο μπαλκόνι του να ποτίσει τα λουλούδια του, ούτε χαιρετάει ποτέ εμάς τους γείτονές του και γενικά, δεν συμπεριφέρεται ως ένας  "φυσιολογικός" γείτονας. Μήπως είναι κάποιος διάσημος; κάποιος ηθοποιός ίσως;
 
 Όχι. 
 
Αν ήταν ηθοποιός, σίγουρα θα ήθελε να κυκλοφορεί ανάμεσά μας και να μας μοιράζει αυτόγραφα. Μήπως τότε κάποιος διανοούμενος, που θέλει την ησυχία του και την απομόνωσή του, για να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα συγγράματά του; Όχι! Aν ήταν διανοούμενος, όλο και κάποιο βιβλίο του θα κυκλοφορούσε στους εκδοτικούς οίκους και θα το διαβάζαμε.
        
O γείτονάς μου λοιπόν, για να μην σας κρατώ σε αγωνία, είναι ο πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Γιάννης Παπουτσής!
     
Εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη, γιατί τόσα χρόνια που είμαι δημότης Χολαργού, ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι ο κ. Παπουτσής θα με έκανε  καλή στα Μαθηματικά!! Και του είμαι πολύ ευγνώμων!!! 
 
Σήμερα επιτέλους, κατάφερα να ολοκληρώσω το μέτρημα των φρουρών του.  
 
Άρχισα λοιπόν να εκπαιδεύομαι στο μέτρημα: Ένας, δύο, τρεις,....... μπα! Κάποιο λάθος θα κάνω. Άντε και πάλι μέτρημα από την αρχή: Ένας, δύο, τρεις, τέσσερις, Α! ξέχασα και τους οδηγούς των δύο πολυτελών αυτοκινήτων του.
    
Τελικά, σήμερα πήρα το πτυχίο μου στα Μαθηματικά, ύστερα από τόσα χρόνια δημότης της περιοχής!!! Ναι !!! Κατάφερα και μέτρησα!!! 
 
Ο κ. Παπουτσής όταν  ήταν Υπουργός και βουλευτής, είχε, ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά δέκα!!! Φρουρούς, φύλακες, οδηγούς και πολυτελή αυτοκίνητα!!! Σήμερα όμως, που ούτε Υπουργός, ούτε βουλευτής είναι, ο κ. Παπουτσής ξακολουθεί και διατηρεί 10-11 άτομα στην υπηρεσία του.
    Σήμερα αγαπητοί μου, είδα με τα ίδια μου τα μάτια, εκτός από τους φρουρούς και το ένα αυτοκίνητο που παρκάρει πάντα στη διπλανή πολυκατοικία, κλείνοντας και την είσοδο - έξοδο των καλών, παλιών γειτόνων μου! Και μάλιστα, όταν ένα παιδάκι θέλησε να μπει με το ποδήλατό του στην πολυκατοικία του, ένας από τους φρουρούς, με πολλή ευγένεια το κατέβασε, του πήρε το ποδήλατο, μην τυχόν και γρατσουνίσει το αυτοκίνητο του υπουργού και του το ξαναέδωσε πιο πέρα!!!
    
Τώρα λοιπόν, ελπίζω να κατανοήσατε τον ενθουσιασμό που είχα στην αρχή, όταν θέλησα να γράψω στην εφημερίδα σας. Και κατανοείτε επίσης, ότι αισθάνομαι πολύ …υπερήφανη δημότης που εγώ πληρώνω όλους αυτούς τους φρουρούς και τα αυτοκίνητα του κ. Παπουτσή!!
    
Πόσο θα ήθελα να συναντήσω μια μέρα τον γείτονά μου κ. Παπουτσή!!!  Να του σφίξω το χέρι εγκάρδια και να του πω, πως εγώ κι εκείνος είμαστε Έλληνες, δημότες της ίδιας πόλης, γείτονες, αδελφοί!!! Να μη φοβάται να περπατάει στο δρόμο μας, να μην κρύβεται, να μη ντρέπεται για τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ για εκείνον!!!  
 
Εμείς  πάντα θα τον πληρώνουμε, εμείς πάντα θα φορολογούμαστε για εκείνον, εμείς πάντα θα ανοίγουμε τις εισόδους των πολυκατοικιών μας για να παρκάρει όχι ένα, αλλά όσα θέλει αυτοκίνητα!!! Εμείς και στα παιδιά μας ακόμα, θα απαγορεύουμε να μπαινοβγαίνουν με τα ποδήλατά τους στις πολυκατοικίες μας και τα μεσημέρια, ιδιαιτέρως τις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά θα χαιρόμαστε που ο γείτονάς μας, παρόλο που έχασε τη δουλειά του, μπορεί και δίνει εργασία σε άλλους, φρουρούς, φύλακες, οδηγούς,  υπομένοντας σιωπηλά την “ανεργία” και γενικότερα την κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας!!!    
Με εκτίμηση Ι.Δ»
 

3 σχόλια:

  1. εχουμε ενα υποτελές κράτος.μην πληρωνει κανεις τιποτα ..... θα μου πεις και να θελαμε να πληρωσουμε που να τα βρουμε .... δεν αξιζει τον κοπο . η κοπρια του Αυγεία εδω δεν ξεπλενεται με τιποτα ....ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ.ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ8 Ιουλίου 2012 στις 5:32 μ.μ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ [ ΚΟΤΟΣΕΦΤΑΛΙΑ ] ΦΥΛΑΝΕ 10 ΑΤΟΜΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.