ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η 1η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ....



Eπιμένει στις ασκήσεις διάβασης υδάτινων κωλυμάτων ο Ελληνικός Στρατός και....
μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων – Πεδίο Βολής «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ», από μονάδες μιας από τις πλέον επίλεκτες Ταξιαρχίες του Στρατού, της 30ης Μηχανοκίνητης. Φωτογραφίες από την Τελική Φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων επιπέδου Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων, μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σενάριο που ακολουθήθηκε: Υπέρβαση επιτιθέμενης μονάδας και αντεπίθεση με διάββαση υδάτινου κωλύματος! Κλασικό σενάριο για διάβαση του Έβρου προς ανατολάς στις πεδιάδες της Ανδριανουπόλεως. Σαφές το μήνυμα και ισχυρό.

Στο υλικό της Ταξιαρχίας τα LEO1A5 τα οποία αναμένεται να αντικατασταθούν εντός των επόμενων 12 μηνών από Μ1Α1 Abrams και κατ'αυτό τον τρόπο να πάει σε άλλο επίπεδο η σχύς της Ταξιαρχίας.
Προσέξτε την γυναίκα στέλεχος, χειριστή του Fagot, το ZU-23-2 ταγμένο και έτοιμο για αμυντική αντιαρματική βολή, την γέφυρα που δημιουργεί προϋποθέσεις διάβασης του κωλύματος κλπ...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εσχάτως το τουρκικό Επιτελείο ενίσχυσε τις δυνάμεις της 1ης Στρατιάς που είναι υπεύθυνη για το μέτωπο του Έβρου και απέναντι στην ελληνική διάταξη υπάρχουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, περί τους 100.000 άνδρες του τουρκικου Στρατού!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.