ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Βαλλιανάτος σε Άνθιμο: Πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αβγά στο Epitapheios Pride;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΗΣ..... 


ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΑ.

Προκλητικός για άλλη μία φορά ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.....
σχολίασε τη στάση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για το Gay Pride και τα έκτροπα τα οποία δημιουργήθηκαν το Σάββατο.

Σχολιάζοντας τα αυγά που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Gay Pride ο Γρηγόρης Βαλιανάτος έγραψε στο facebook αναφερόμενος στον Μητροπολίτη Άνθιμο:


 


ΠΗΓΗ

11 σχόλια:

  1. Απεχθή μου πούστη! (Κατά το "αγαπητέ μου τάδε...)
    Επειδή, προφανώς το εσωτερικό του κρανίου σου επικρατεί τρικυμμία, θα ήθελα να σου διευκρινήσω το εξής:η περιφορά του Επιταφίου έχει να κάνει με συγκέντρωση ανθρώπων, οι οποίοι αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν το θρησκευτικό τους συναίσθημα. Το δικό σου πανηγύρι (το οποίο αποκαλείς "φεστιβάλ"), έχει να κάνει με την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να εκτονώσουν το κόμπλεξ που αισθάνονται, λόγω της ανωμαλίας τους, προσπαθώντας παράλληλα να την "επιβάλλουν" σαν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό (λες και είχα καμία φαγούρα αν είσαι πούστης ή όχι). Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά...............
    Η ρίψη αυγών, αποτελεί ενέργεια αποδικιμασίας! Μπορείς να μου πεις σε ποια από τις δύο περιπτώσεις ταιριάζει;.................
    Υ.Γ. Για να μην τρέχει ο νους σε άλλα μονοπάτια, αυτά στα γράφει ένας άντρας (όχι άνΔρας...) ο οποίος δεν έχει σχέση με θρησκείες, αλλά είχε την τύχη να διδαχθεί από μικρός, τι σημαίνει "ηθική"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 3:00. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ''ΤΙΣ'' ΟΧΙ ''ΤΟΥΣ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω δεν σχολιαζω καν !!θα πω μονο εδω ο κοσμος καίγεται και τα τεκνα ξυρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταλαβαίνεται παιδιά από τα σημάδια ότι έφτασε η ώρα τους..
    σε λήγω θα ξεμπερδέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω λεω να του στειλουμε μια δωδεκαδα αγγουρια .....αν ασχοληθει μαζι τους (ξερει εκεινος ΠΩΣ )εχουμε μια πιθανοτητα να μας αφησει ησυχους....δεν ειμαι ρατσιστης ομως δυο πραγματα στον ανθρωπο με αναγκαζουν να γινω (και βγαινω εξω απ'τα ρουχα μου )....ο δολος και η ηλιθιοτητα.Δεν δινω μια αν ο Βαλλιανατος ειναι πουστης,δικαιωμα του...ομως μπερδεψε ενα φεστιβαλ με ανωμαλους επιδειξιες ,με την εκδηλωση θρησκευτικης πιστης ενος λαου και προκαλει...προκαλει οπως ξερουν να προκαλουν οι πουστιδες....δολια και πουστικα.Καποτε ,το να ησουν πουστης αποτελουσε μυασμα ,κοινωνικη απαξιωση,τωρα τους δινουν βραβεια και τους κανουν και συμβουλους τους οι πρωθυπουργοι (GAP)....δυστυχως τουτος ο κοσμος οδηγειται στο τελος του, ετσι οπως παμε....τελικα μου φαινεται πως πουστιδες και παλληκαρια θα γινουμε μαλλια κουβαρια...γι'αυτο ας βρεθει ρε παιδια καποιος να του στειλει τ'αγγουρια....αν του φυγει η καψα,εχουμε μερικες ελπιδες να γλυτωσουμε απο δαυτον !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζω για τη στιγμη που θα βρεθει εκεινος που θα μαζεψει τα καθε λογης ανθελληνικα αποβρασματα και θα τα ριξει στον καιαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θεος να τον συγχωρεση αυτον και πολλους αλλους για την βλασθημια αυτη οταν ομως ειναι αδειος μεσα του απο ηθικη τι αλλο να περιμενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτείνω να τους αποκαλούμε με την πραγματική τους οναμασία :ΚΙΝΑΙΔΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και κατα ΚΥΡΙΟΝ αρσενοκητας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΛΙΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙΣΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΥΤΙΧΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.