Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Eπίθεση σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για λαθρομετανάστες από ΣΥΡΙΖΑίους και αναρχικούς....
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Πολίτες δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων μελών του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου πριν λίγο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο επειδή ήθελαν να διώξουν λαθρομετανάστες που πουλούσαν "μαϊμού" προϊόντα. 

Σε υποστήριξή των πολιτών πήγε και ομάδα....
ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το περιεχόμενο εκδήλωσης που οργάνωναν συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι φίλα προσκείμενες σε άτομα που κρατούνται ως τρομοκράτες στον Κορυδαλλό διαφόρων οργανώσεων.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πολίτες δέχθηκαν επίθεση από λαθρομετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο και εν συνεχεία οι αντιεξουσιαστές με την συνδρομή μελών του ΣΥΡΙΖΑ τους επιτέθηκαν.

Μετά από λίγο στις αψιμαχίες και το κυνηγό που ακολούθησε στους γύρω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο δρόμους, οι λαθρομετανάστες που πουλούσαν παράνομα "μαϊμούδες" προϊόντα, εξαφανίστηκαν.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. KATA TA Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΗ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.