ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Άλλη μια από τις επιτυχίες της Ν.Δ.....

 

 Όπως ''επιβάλλονταν'' η Ντόρα Μπακογιάννη εκλέγεται βουλευτής Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, όπως και ο  Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και  ο Γιάννης Μιχελάκης.


 Ήταν φυσικό γιατί δεν θα μπορούσε ένα τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πολιτικό πρόσωπο να μείνει....άνεργο!

Τώρα ο κ. Σαμαράς μπορεί να συνεχίσει το ''έργο'' του...βοήθειά μας...

 Όσο για τους υπόλοιπους βουλευτές Επικρατείας...

από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται ο Μανώλης Γλέζος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Τσουκαλάς.

Από το ΠΑΣΟΚ οι Πύρρος Δήμας, ενώ η Φώφη Γεννηματά μένει εκτός.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκλέγεται ο Τέρενς Κουϊκ.

Από τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Χρήστος Παππάς.

 Από τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο Σπύρος Λυκούδης, ενώ από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης.

ΗELIOS

3 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη τη βρωμα ποιος την ψηφισε για να ειναι βουλευτης και παει και για προεδρος της βουλης; πεστε μου ρε δημοκρατες ποιος την ψηφισε; πηγε να κανει δικο της κομμα και ο λαος της εδωσε μουτζα με 0,5%. το κολπο αυτο με το επικρατειας, να κανουμε βουλευτη οποιον γουσταρουμε χωρις να τον ψηφιζει κανεις, λεγεται δημοκρατια; και εκπροσωπει τον λαο αυτη τωρα; με ποιον τροπο, απο που κι ως που; κανεις δεν γραφει ενα αρθρο γι αυτο το θεμα, το καθε κομμα να παιρνει ενα τυχαρπαστο και μαλιστα πολλες φορες καποιον που ο λαος δεν ειναι απλα αδιαφορος απεναντι του αλλα ειναι οργισμενος μαζι του και τον βαζει στο επικρατειας. δηλαδη τι θα πει αυτο στην προκειμενη; προκλητικα κανουμε οτι γουσταρουμε μαλακα λαε;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατι χρωσταει ακομα στον λαο ..... μια εξηγηση . απο που προεκυψαν το ενα εκατομμυριο εβρω αδηλωτα στο ελληνικο κρατος , και που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικο.πονταρισε ο Σαμαρας στην ντορα γιατι εχει ολη την ευριτανια μαζι της . ξερει αυτος τι εκανε . ... μια δυναστεια που δεν εχει τελος στην ελλαδα . κανουν κυβερνηση για να περασουν τα μετρα του μνημονιου 2. τα μετρα που θα πτωχεύσει ο λαος αλλα οχι οι τραπεζες . καλως ήρθαμε λοιπον στον κοσμο της κολασης . στην κολαση που θα κατασκευασουν με αυτη την κυβερνηση που θα προκυψει . δεν με πειραζει και να καώ , θα κοιταω ομως και ολους τους μνημονιακους, που ψηφησαν σε αυτες τις εκλογες μνημονιακους , να φλεγωνται μαζι μου .........δεν πληρωνω κανενα !!! ειναι τρελο αυτο που πανε να κανουν . ενα σπιτακι που εχω για την οικογενεια ας το παρουν αν το θελουν , τουβλα θα παρουν . την ψυχη μου ομως ποτε . ποτε δεν υπηρξα πλουσιος , δεν με ανχωνει πλεων η κατασταση . να ανχωνοντε αυτοι που εχουν εκκατομυρια , και απο οτι ειδα σε αυτες τις εκλογες πρεπει να ειναι κα καμποσοι , αλλα με σιγουρια τους λεω , οτι οταν θα ξεπουλιετε η χωρα τους δεν θα εχουν λογια να πουνε στα παιδια τους και τα εγγονια τους . ΕΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Μολών λαβέ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.