Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Δεν θα πάει στη Σύνοδο Κορυφής ο Σαμαράς


Δεν θα μπορεί να πάει στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 28 και 29 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός, Αντώνη Σαμαρά, καθώς οι θεράποντες ιατροί τού συνέστησαν ακινησία μετά την επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη.


Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας που πραγματοποίησε την επέμβαση, Π. Θεοδοσιάδης, ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της βαρύτητας του περιστατικού, που απαιτεί αποθεραπεία και ακινησία. Σημείωσε ωστόσο ότι η μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του Πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά και τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μετά τη ρητή απαγόρευση των ιατρών να ταξιδέψει ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής ορίζεται ο υπουργός Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται από τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γ. Ζανιά, τον νέο υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα.

Στο νοσοκομείο παραμένει και ο Βασίλης Ράπανος, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή μετά απο αδιαθεσία. Ο κ. Ράπανος αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα της Δευτέρα ή το πρωί της Τρίτης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.