ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σχέδιο των ενόπλων δυνάμεων για αντιμετώπιση συμμοριών σε ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας!


Το περιοδικό Pressing που κυκλοφόρησε εχθές στα περίπτερα έχει ένα ρεπορτάζ για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που μας άφησε άφωνους!
Η έκπληξη του απλού αναγνώστη είναι τεράστια καθώς διαπιστώνει ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους καλάσνικοφ.


Το ρεπορτάζ μάλιστα του περιοδικού αναφέρεται σε έντονο παρασκήνιο για την τοποθέτηση του Φράγκου Φραγκούλη στο υπουργείο, διαλόγους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αρχηγούς κομμάτων, όπως επίσης και για θερμό επεισόδιο του πραγματοποιήθηκε κοντά στην Ψέριμο.

Το Pressing υποστηρίζει ότι ο Φράγκος Φραγκούλης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση για ακριβώς αυτό το λόγο, δηλαδή για την κρίσιμη ώρα της κρίσης. Πάντως όπως και να έχει, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα έχουμε να συζητάμε πολλά.

greeknation.blogspot

http://logia-tou-aera.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΧΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΒΛΑΚΟΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα δεν ντρεπεστε να εξυμνητε τον φραγκο συνεχως; τι εχει προσφερει στον στρατο και ποιες ειναι οι περγαμηνες του εκτος απο την κορη του που πηρε 300.000 ευρω για να μας κανει προπαγανδα για τους αλλοδαπους και να βριζει τους ελληνες σαν παλιορατσιστες; και εκανε και δικαστηρια εναντιον των μπλογκ, χωρις να τα κερδισει βεβαια. αυτον τον πατριωτισμο πιστευει αυτον διδαξε και στην κορη του και θελησε να υπερασπιστει στο δικαστηριο, ντροπη.. υπαρχουν αξιωματικοι διαμαντια, και δεν λεω ονοματα - τα ξερετε πολυ καλα- οπως ξερετε επισης ποσο δυσαρεστημενος ειναι ολος ο στρατος με την τοποθετηση του φραγκου στο υπουργειο, αλλα τι να περιμενει κανεις απο κυβερνησεις δοσιλογων να τοποθετησουν πατριωτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.