ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σκοπιανοί λένε πως σύντομα η Ελλάδα θα διαλυθεί από τις μειονότητες!


Ερωτηματικά για την ψυχική υγεία του προέδρου του....
αποκαλούμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», οργάνου του αναθεωρητισμού του αυταρχικού καθεστώτος Γκρουέφσκι, προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο εν λόγω κύριος στο επονομαζόμενο «Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων». Σύμφωνα με τον Τοντόρ Πετρόφ αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως «Μακεδονία» θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» και η Ελλάδα θα διαλυθεί.


Προφανώς έχοντας στο μυαλό του αυτά που αντιμετωπίζει η πατρίδα του η οποία μόλις πριν από 11 χρόνια βίωσε μία ένοπλη εξέγερση από την αλβανική μειονότητα ο Πετρόφ δήλωσε ότι όταν «Η Ελλάδαθα ανοίξει
το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) και η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων».


Επιπλέον ο Πετρόφ κάνει λόγο για τη «γενοκτονία» που υπέστησαν οι «Μακεδόνες» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων η οποία μάλιστα συνεχίζεται και σήμερα και πως οι Βρυξέλλες πληρώνουν την 
Αθήνα με 2 δισ. ευρώ ετησίως για να καταστρέφει ‘Μακεδονικά αρχαιολογικά ευρήματα’ ή να τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες.


Τελικά στα Σκόπια τί πίνουν...

ellinonpaligenesia

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σχόλιο Πελασγού : Κούνια που σας κούναγε γυφτοσκοπιανοί..Μάλλον άλλων η κρατική οντότητα σύντομα θα απειληθεί με διάλυση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΠΡΕΖΑ Η ΛΙΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.