ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ, Συρίας, Ελλάδας, Κύπρου


ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΜΗ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ


Ανοικτό μήνυμα-απειλή σε χώρες της περιοχής, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, απεύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της....
πρώτης παρουσίασης του πρώτου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που θα κατασκευάσει η χώρα του.

O Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν επανέλαβε την πρόθεση της Τουρκίας να μην υποχωρήσει σε καμία απειλή λέγοντας πως αυτοί που «δοκιμάζουν την δύναμη της Τουρκίας σύντομα θα μπουν στη θέση τους».

«Είμαστε ένα κράτος που πολεμά αμείλικτα κάθε είδος τρομοκρατικής μεθόδευσης. Δεν θα διστάσουμε να βάλουμε στη θέση του κάθε κράτος κακοποιών και κάθε κράτος που θέλει να δοκιμάσει το μεγαλείο της δύναμης της Τουρκίας», είπε ακόμη ο Τούρκος πρωθυπουργός.

«Ο Στρατός της Τουρκίας είναι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο. Δεν έχουμε σκοπό να επιτεθούμε σε κανένα. Τον δημιουργήσαμε για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, να καταπολεμήσουμε τις απειλές να διατηρήσουμε την ενότητα του κράτους μας». Το τελευταίο ήταν ένα καθαρό μήνυμα προς του Κούρδους αντάρτες που δρουν στη Ν.Α. Τουρκία.

Και ο Ρ.Τ. Ερτνογάν συνέχισε απευθύνοντας τετραπλό μήνυμα : «Κάθε μεγάλο κράτος έχει εχθρούς. Αυτοί που βλέπουν κάθε ποταπή επίθεση που πραγματοποιούν εναντίον πλοίων μας (σημ. Ισραήλ), αεροσκαφών μας (σημ. Συρία) και της σημαίας μας (σημ. Ελλάδα, Ίμια, Κύπρος Σολωμός Σολωμού) ως σημάδι αδυναμίας μας είναι αυτοί που έχουν μικρές χώρες».

ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

  1. Mιλαει εκ του ασφαλους . κατι παιχτηκε με ομπαμα . αυτον δεν τον παιρνει η αμεση προκληση αυτη την στιγμη . εχει τους αμερικανους πλατη , αυτοι τον βοηθησανε και με το αεροπλανο που στην ουσια δεν ειναι εκπαιδευτικο . εκπαιδευτικα ηταν και τα παλια τα διθεσια τα f 104 , που ημουνα και εγω αλλα στην ουσια σκορπαγαν ολεθρο στο περασμα τους .θα τον ξεπατωσει η ρωσια , αλλα ποια μερα θα ειναι αυτη δεν ξερω . την βλεπω να ζυγώνει ομως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.