ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Β. Βενιζέλος: "Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ που ξέραμε"


Τις ριζικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην συνεδρίαση της...
Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, τονίζοντας παράλληλα τον διαχωρισμό της θέσης του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ παρά την συνεργασία τους στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. «Με τη ΝΔ συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε πολιτικά και αξιακά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος είπε πως «οι εκλογές αυτές σηματοδότησαν το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε τα τελευταία χρόνια» και πρόσθεσε ότι «όλοι είμαστε έτοιμοι να γράψουμε τη δική μας ιστορία». «Οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει με πολλούς τρόπους την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στο Κίνημα. Η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ είναι υποχρέωσή μας», είπε.

Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι στο ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνουν ο κ. Χρυσοχοϊδης και η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα παρακολουθούν στενά το έργο της κυβέρνησης. «Σε κάθε υπουργείο θα οριστούν δύο με τρία άτομα που θα παρακολουθούν στενά το κυβερνητικό έργο προτρεπτικά, ελεγκτικά και υποστηρικτικά».

Σε ότι αφορά το κόμμα και το Συνέδριο, ανακοίνωσε τη συγκρότηση προσωρινής πολιτικής γραμματείας και οργανωτικής γραμματείας Συνεδρίου χωρίς να αναφέρει στην πρωτολογία του ονόματα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.