ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....


ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ!


ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΓΝΗΣΙΟΥΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ, ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ, ''ΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ'', ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, (ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ''...



ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

ΜΕΡΙΚΩΣ  ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ''ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ''.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΣΤΕΓΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ''ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ''...

Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ''ΣΥΡΙΖΑ'' ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ''ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ''....

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΧΕΤΟΥ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΗΘΩΝ, ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ....

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....



ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ....

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ''ΣΥΡΙΖΑ'', ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.



ΜΗ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ '' ΦΕΡΕΛΠΙ '' ΝΕΟΥ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΠΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ''ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ''  Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ''ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ'' ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ:



Η Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά, που στην ιστοσελίδα της έχει τον σκύλο Λουκάνικο ως πρώτη εικόνα!

Οι Οικοσοσιαλιστές με την ομάδα «Κόκκινο» και το «Ξεκίνημα» αποτελούσαν μία συνιστώσα, γνωστή ως «2ο κύμα». Μέσω αυτής, οι Οικοσοσιαλιστές εστίαζαν σε οικολογικά και πολιτικά θέματα, ενώ το «Κόκκινο» επικεντρώθηκε κυρίως στα ζητήματα των μεταναστών και στην ενίσχυση των αριστερών κινημάτων. Το «Ξεκίνημα», όμως, που απαιτούσε τη διάλυση του ΔΝΤ και της Διεθνούς Τράπεζας και χαρακτήριζε «νερόβραστες και ασαφείς» τις θέσεις του Συνασπισμού τελικά αποχώρησε κι έτσι το «2ο κύμα» διαλύθηκε.

Η ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), που έχουν τις πολιτικές τους καταβολές στην προδικτατορική εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και παραδοσιακά είχαν τριβές με το ανανεωτικό κομμάτι του Συνασπισμού. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δραστήρια συνιστώσα, στην οποία εντάσσεται και ο Ρούντι Ρινάλντι και η οποία επιθυμεί «να μη γίνει η χώρα αποικία και ο λαός δούλος». Βέβαια, στον Συνασπισμό οι δικές της απόψεις δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, καθώς παλαιότερα η ΚΟΕ τον χαρακτήριζε «προϊόν εγχειρημάτων της γκορμπατσοφικής περιόδου»!

Η  Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ), μιλάει στα μέλη της με τα λόγια του Μαρξ, του Γκράμσι και του Τρότσκι, για «μια νέα κοινωνία», αλλά στο Ιντερνετ εκτοξεύει και πύρινες ατάκες του τύπου «να μην αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τους Νεοναζί»! Η ΔΕΑ απορρίπτει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τον «λαγό του αστικού πολιτισμού» Πάνο Καμμένο και ζητάει κλιμάκωση των μαζικών αγώνων σε συνεργασία με το ΚΚΕ ή και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ή, στη χειρότερη περίπτωση, σε συνεργασία με τη συνιστώσα ΚΕΔΑ (Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς) που προήλθε από το ΚΚΕ.

Το ΔΗΚΚΙ, που ίδρυσε ο Δ. Τσοβόλας το 1995, αφού πρώτα ο πρώην υπουργός Οικονομικών το εγκατέλειψε και τα εναπομείναντα στελέχη το μετονόμασαν σε «ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά». Σήμερα, πλέον, τα στελέχη του ανεβάζουν στο δίκτυο άρθρα με θέμα «Ο δωδεκάλογος της Αντίστασης», «Το νέο ΕΑΜ» και «Δεν είναι κρίση, είναι γερμανική εισβολή». Μάλιστα, την Κυριακή που μας πέρασε, είχαν τη χαρά να δουν μία δική τους, την Ευγενία Βαμβακά, να βγαίνει βουλευτής στον Πειραιά! Πράγμα για το οποίο δικαιούνται να ζηλεύουν άλλες συνιστώσες, όπως η ιδρυτική συνιστώσα ΑΚΟΑ.

Η συνιστώσα Ρόζα του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται τη Δημοκρατία των Σκοπίων με το συνταγματικό της όνομα, δηλαδή ως Μακεδονία

Αν όλα αυτά σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς θα βρει σημείο συνεννόησης με τις 12 συνιστώσες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει σ’ αυτές να προσθέσετε και τους αντιμνημονιακούς του ΠΑΣΟΚ (όπως η Σοφία Σακοράφα), τους διαφόρους ανεξάρτητους συνεργαζόμενους, τις προσωπικότητες που μετείχαν στα ψηφοδέλτια (όπως ο συγγραφέας Π. Τατσόπουλος) και εκείνους που πρόσκεινται στο Μέτωπο του Αλ. Αλαβάνου. 


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ ή ''ΙΟΥΝΗ'', ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ''ΑΛΛΟΥΣ'', ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ''ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ''.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΟ 'Η ΛΑΘΟΣ.

ΕΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΑ.

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ....


ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

23 σχόλια:

  1. ο συριζα και οι συνιστωσες του ειναι οτι χειροτερο υπαρχει και συ παλιοκουμουνι εισαι ο ηλιθιοσ. εσυ και οι ομιοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΑΛΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΗΜΟΥΝ . ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ . ΠΡΕΠΙ ΝΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η Η ΔΗΜΑΡ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ 6% ΘΑ ΕΙΣΤΕ . ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΕΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ (ΝΤΟΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ , ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΑΓΕΤΑΙ , ΜΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΘΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΘΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ . ΜΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΘΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ . ΠΩΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ? ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ . Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΠΑΣΟΚ. ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ''ΧΑΙΔΕΨΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ'', ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΗΛΙΘΙΟ.

    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΝΩΜΗ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο ρε Ελληνα πολίτη.σε πάω σε όλα και έχεις δίκιο.

      εγώ βασικά σύριζα θα ψηφίσω.επίτηδες για να φάνε τα μούτρα τους και να γίνει η αυτοκριτική.
      εξάλλου το θέλημα του θεού θα γίνει και είτε με το μαλακό είτε με το άγριο.
      εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει επιστροφή,η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και αλίμονο σε αυτούς που είναι καταδίκη.
      <>

      Διαγραφή
  5. ρε κοψτε τις μακακιες με το σεβασμο ταχα της γνωμης του αλλου... δηλαδη τι να σεβαστω; τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων να παντρευονται και να υιοθετουν παιδια; την γνωμη εναντιον του θεσμου της οικογενειας; (ο τσιπρας συζει 18 χρονια χωρις γαμο και εχει 2 παιδια γιατι η οικογενεια δεν ειναι στις αρχες του!), να σεβαστω οτι πρεπει να κατεβει ο σταυρος απο την σημαια και να καταργηθει η προσευχη γιατι προσβαλει τους μουσουλμανους; οτι οι αλλοδαποι πρεπει ολοι να γινουν ελληνες; οτι τα σκοπια εχουν το δικαιωμα να ονομαζονται μακεδονια; ε οχι δεν σας σεβομαι, να πατε να γα...τε μαζι με τον αρχηγό σας, το ακους "φιλε" ανθελληνα; οσοι ψηφιζαν πασοκ και νδ ενταξει ειναι αφελεις και ηλιθιοι αλλα μεχρι εκει, γιατι αυτους τους κοροιδευαν τουλαχιστο, τουλαχιστο πασοκ και νδ τηρουσαν τα προσχηματα και ελεγαν ψεματα και ετσι τους ψηφιζε ο κοσμος, ενω ο συριζα λεει ωμα ολες τις ανθελληνικες θεσεις του και ολες τις διαστροφικες αξιες που θελει να φερει. εσεις λοιπον ενσυνείδητα ψηφιζετε ολα αυτα και δεν εχετε καμια δικαιολογια σκουληκια σιχαμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΓΙ ΑΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.

      Διαγραφή
    2. γιατί παρεξηγήθηκες σε τρώει ο κώλος σου.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΑΛΗΤΗ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕ

      Διαγραφή
  7. TIPOTA ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 6 Ιουνίου 2012 1:53 π.μ., εγώ δεν θα έλεγα οτι όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ είναι ηλίθιος, θα έλεγα οτι είναι πανηλίθιος, χώρια απο τους απλά ηλίθιους και βολεμένους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έτρωγαν τόσα χρόνια το σανό με το φτυάρι η που με αυτούς τους 2 βόλεψαν τον λοκω τους. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι αυτός που πιστεύει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καλές προθέσεις,ενώ γνωρίζουν και οι πέτρες αυτά που πρεσβεύει? Οπότε έφόσον και συ και οποιοσδήποτε άλλος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί τον εαυτό του ανθέλληνα και δεν ανήκει στις κατηγορίες που περιγράφονται στην πρώτη παράγραφο, καλό είναι να ψαχτεί. Ψάξου λοιπόν. Η μήπως όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακαλυψα εντελως τυχαια το μπλογκ σας πριν λιγο καιρο και αρχικα μου εκανε θετικη εντυπωση γιατι θεωρησα πως περαν απο καποιες υπερβολες και ενιοτε λαικισμους λεει και πολλες αληθειες,δεν προσκειται καπου παρ'οτι εντονα συντηρητικων και θρησκοληπτικων κατευθυνσεων,δεν τα μασαει και ειπα να το παρακολουθησω καπως..Βλεπω ομως τελευταια μια ταση μεσα απο διαφορα ποστ να στραφει ο κοσμος κατα του ΣΥΡΙΖΑ μεσα απο κινδυνολογιες και δυσαρεστες υποθεσεις και αυτο το κειμενο ηταν η καταφορη αποδειξη αυτου και το κερασακι στην τουρτα!Αντιθετως εχετε μερες να δημοσιευσετε για τα πραγματικα κι οχι υποθετικα ρεζιλικια του Σαμαρα...Ειδατε την τελευταια του διαφημιση με τα παιδακια?Ειδατε που δεν θελει να κανει ντιμπειτ παρα μονο προκατ με ''δημοσιογραφους''?Και μιλαω γι'αυτη γιατι η ΝΔ ειναι το αντιπαλον δεος εναντι σε μια κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ που οπως ειπε και καποιος αλλος θα προκυψει και η οποια δεν νομιζω να ειναι τοσο επικινδυνη οσο θελετε να την παρουσιαζετε..Αλλα προφανως η την προτιματε εν τελειτη ΝΔ (γιατι αυτες οι δυο επιλογες υπαρχουν,ΣΥΡΙΖΑ και λοιποι η ΝΔ και λοιποι)η προτιματε οπως γραψατε σε κπ ποστ σας να επιδιωξουμε μεσω της ψηφου μας την ακυβερνησια για να ''βοηθησουμε'' να εκπληρωθουν οι προφητειες που ακουγονται και αναφερετε και εσεις κατα καιρους??Ειναι σοβαρη και υπευθυνη πολιτικη σταση να απορριπτουμε τους παντες και να εναποθετουμε τις ελπιδες μας σε προφητειες?Αν ειναι ετσι οχι να ψηφισω..να παω να κοιμηθω και ξυπνηστε με οταν γινουν τα γραμμενα..Και δεν ονειδιζω αυτους που πιστευουν τις προφητειες προς θεου!Κι εγω τις πιστευω.Αλλα οφειλουμε να τις κρατησουμε στο πισω μερος του μυαλου μας για την ωρα και να κανουμε πολιτικες επιλογες χωρις υπερφυσικες σκεψεις,απο οτι διαθετουμε να επιλεξουμε το λιγοτερο κακο..Αλλωστε θα βρουν τροπο οι προφητειες να εκπληρωθουν..δεν χρειαζονται εσκεμμενη βοηθεια..Παρακαλω να δημοσιευτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.

      Διαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 5:34, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΕΣΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ Ή ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΣΟ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΣΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

    ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε Ελληνα πολιτη ειμαι ο 05:34.Λες για τα κομματα οτι δε θελεις να αναφερεις συγκεκριμενα γιατι θα ειναι σαν να προτεινεις.Μα ηδη το εκανες στο βασικο κειμενο σου γραφοντας '' ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ''Αρα προτεινες!Και δεδομενου του οτι κυβερνητικη προοπτικη βλεπουμε μονο απο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κι εσεις γραφετε διαφορα επι μερες για τον πρωτο αγνοωντας τα της δευτερης εμμεσως και ακουσια απ'οτι λετε προωθειτε την εκλογικη της νικη.Θεωρειτε το κομμα της ΝΔ πατριωτικο και αντεθνικος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ?Που στο πραγματικο του κυβερνητικο προγραμμα εχει παραβλεψει ολες αυτες τις ιδεολογικες ακροτητες που τον χαρακτηριζουν ως αντιπολιτευση?Οι συνιστωσες της ΝΔ που μαζευτηκε παλι η Σαρα και η Μαρα για να ξεπουλησουν κι ο,τι απεμεινε σας ανησυχουν λιγοτερο?Ας μην γελιομαστε!Ενας απο τους 2 θα κυβερνησει κι οχι κπ μικρο κομμα!Επισης να επισημανω αν μου επιτρεπετε αλλη μια αντιφαση.Γραφετε:''ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΣΟ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ''και συνεχιζετε ''Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.''Μα ετσι φανταζομαι οτι αντιλαμβανεστε πως την εμπλεκετε!Κατηγορειτε ενα πολιτικο κομμα για αθεια(που αλλωστε ποτε δεν υποκριθηκε κατι αλλο οπως οι φωτισμενοι ηγετες μας ΓΑΠ κλπ που πηγαιναν στις εκκλησιες για μοστρα!)ενω λετε οτι θεος και πολιτικη δεν θα πρεπει να εμπλεκονται και οτι ειναι προσωπικη υποθεση.Σ'αυτο το σημειο σας βρισκω λιγο μπερδεμενους.Ολοι νομιζω πως χρειαζομαστε αυτη τη φωτιση απο ανωθεν η οπως αλλιως.Να΄στε καλα κι εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 5:34, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΑΨΕΙ, ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΒΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ),ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΣΕ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ., ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ''ΓΕΝΝΗΘΕΙ'' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ....

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η Ν.Δ.. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ, ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.

    Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε Ελληνα Πολιτη κι εγω σ'ευχαριστω για τον διαλογο και να'σαι καλα!Ο 05:34 και 5:35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Ελληνισμός είναι από μόνος του Ιδεολογία!

    Δεν έχουμε στην Ελλάδα ανάγκη από πολιτικές ιδεολογίες που μας κοιμίζουν, μας διχάζουν και μας ρουφούν το αίμα...

    Αν θέλετε να ξυπνήσετε ξυπνήστε...αν όχι καλά να πάθεις νεοέλληνα...βούλιαξε στα σκατά σου... βούλιαξε στην ψεύτικη δημοκρατία σου,βούλιαξε στην λήθη της ιστορίας σου...πιάσε πάτο και γίνε ένα πρόβατο που βελάζει συνθήματα αντιρατσισμού κλπ...

    Αν αυτό που ζεις πατέρα εδώ και τριανταπέντε χρόνια δεν είναι φασισμός και παραπληροφόρηση τότε εγώ γιατί να γεννηθώ σε έναν κόσμο που δεν θα έχω Πατρίδα, Ιστορική Συνείδηση και Μνήμη;

    Όταν σου πούλησαν "Ελευθερία" και "Δημοκρατία"εσύ έψαξες τί έπρεπε να θυσιάσεις;Αν εσύ πατέρα θες να θυσιάσεις την πατρίδα και να είσαι άπατρις...ε,τότε συγνώμη...θα σε στενοχωρήσω...είσαι το μέγιστο τίποτα,όπως λέει κι ένας φίλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΘΗΝΑ SOS ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ[ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ]ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εξω οι βρωμιαρηδες οι λαθρομεταναστες απο την πατριδα μας..........τσιπρα με το αγγελικο προσωπο θα καταστρεψεις την ελλαδα-και τι σ ενδιαφερει βεβαια-αρκει να κανεις το κεφι σου.........αλητεια......θα παιρνατε 40% αν ειχατε καθαρη πολιτικη..........αλλα σας αρεσει η θολουρα.....τεμπεληδες ολοι οι δηθεν αριστεροδιανοουμενοι........κοπριτες........πηγαινετε να δειτε ποσα χρονια ειναι ακομα πισω τα τεως ανατολικα καθεστωτα..........χωρις βεβαι να ξεχναμε το αλλο αληταριο νεασ δημοκρατιας και πασοκ που ξεπουλησαν τα παντα.αλλα τουλαχιστον αυτοι λενε ποιοι ειναι.......τι να τους κανουμε τους δικους σας.....να κανουν προπαγανδα υπερ της τουρκιας και των σκοπιων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.