ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Δεν ήθελα να δώσω στα κανάλια την ευχαρίστηση να με διαπομπεύσουν»


Εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και μέσω ανακοίνωσης του μιλάει για σκηνοθετημένα γεγονότα στο πρωινό του ΑΝΤ1...Μάλιστα θα κάνει μηνύσεις ενώ παράλληλα λέει ότι δεν εμφανίστηκε στο αυτόφωρο «καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα».

«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής» αναφέρει σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον επίσημο ιστότοπο της Χρυσής Αυγής.

aniwthoi

2 σχόλια:

  1. ακουσε παλικαρι μου σε αυτων τον τοπο οτι υποστηριζεις με παθος οπως λογου χαρη η ρθησκεια σου γινεσαι (ιεχωβας),ακομη και αν εισαι χρηστιανος ορθοδοξος αν υποστηριζεις την ευλευθερια και την πατριδα σου,εισαι ρατσιστης και γραφικος, οσο για την δημοκρατια μια φορα ηταν τον αιωνα του περικλεος ,μετα την ξανα βρηκαμε ως ρωμιοι στης αρχες του βυζαντιου με την παρουσια του κυριου!!! και την ξαναχασαμε γιατι γεμισαμε προοδευτηκους, και τους ακουσαμε !!!τωρα παλι ειμαστε ρατσιστες,γραφικη,λαικιστες. οτι εχει σχεση με την πατριδα μας και την θρησκεια μας τα πηστευω μας ,και στηρηζουμε με παθος γινομαστε αναγωγη για τους νεοταξιτες. πρεπει λοιπον να τα χασουμε ολα για να γινουμε προοδευτικη.θα τους ακουσουμε παλι???αν ναι ετοιμαστητε να τα χασουμε αυτην την φορα ολα !!!αν οχι τοτε δεν χασαμε την ενθηκη μας ταυτοτητα αυτη λοιπον ας φοβουντε,εσαιτε ημαρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα ένα σχόλιο για τον απο πάνω ανώνυμο:Φίλε μου, αμαρτία, λίγο σεβασμό στην γλώσσα μας.Την σκότωσες! Όσο για τον κ.Κασιδιάρη: ν΄αγιάσει, να μυροβλήσει και το χέρι του να γίνει χρυσό.Να τον χαίρεται η μάνα του, όχι όπως το είπε η Λιάνα, που είναι η μόνη που δεν δικαιούται να μιλάει για την χαρά της μάνας,αλλά όπως θα το εννοούσε ο κάθε έλληνας που θα το έλεγε για να τον τιμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.