ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πιάστηκε αδιάβαστος ο Σαμαράς.....


Γράφει ο Γιάννης Παντελάκης
 
Συνήθως όταν ένας πολιτικός κατεβαίνει στην πολιτική (ενεργά πλέον) διεκδικώντας μάλιστα και τον βουλευτικό θώκο, είναι αυτονόητο, πως θα πρέπει να είναι ενήμερος ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ώστε να μπορεί να έχει θέση (πάντα πάνω στην ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος που εκπροσωπεί) και να εκφράζει την άποψη εκείνη, που θεωρεί πως είναι η καλύτερη.
Φανταστείτε λοιπόν, τι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και πόσο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ θα πρέπει να είναι εκείνος, που όχι απλά κατεβαίνει να διεκδικήσει τον βουλευτικό θώκο, αλλά την ίδια την ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας, από την θέση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Εκεί και αν πρέπει να έχει γνώση ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω (και κυρίως την δεύτερη παράγραφο) θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για πολιτικό που θέλει να με κυβερνήσει και που θέλει να διαχειριστεί την ζωή μου, να ερωτάται για καυτά ζητήματα (που στην ουσία αυτά ήταν που μας έφεραν εδώ) και να απαντάει: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!! Τάδε έφη, Αντώνης Σαμαράς, στην διαδικτυακή συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στα ερωτήματα των πολιτών.

Ο άνθρωπος που θέλει να μας ...; σώσει και ο άνθρωπος που θέλει να τον εμπιστευτούμε, εν έτη 2012 και λίγες μέρες πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, πιάνεται ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ σε ζητήματα που ΚΑΙΝΕ και που θα έπρεπε όχι μόνο ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, αλλά να τα έχει και ΨΗΛΑ στην θεματολογία του.

Και ερωτώ λοιπόν. Είναι δυνατόν να τον ρωτάνε για την SIEMENS και για την διερεύνηση και το ψήφισμα (της σιωπής) στην βουλή και να λέει
ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ;!!!
[Προφανώς, δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι συζήτησαν στην αρμόδια επιτροπή και τι τελικά αποφασίστηκε ...;].

Είναι δυνατόν, να τον ρωτούν για τους Ολυμπιακούς αγώνες και το κόστος αυτών, που εν έτη 2012 δεν έχουμε μάθει ακόμη πόσο μας στοίχησαν και να απαντάει:
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ;!!!
[Δηλαδή, εντάξει, δεν ήταν βουλευτής. Αυτό τι σημαίνει; Πως αυτό το οικονομικό βάρος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που μας φόρτωσε με χρέος, δεν αποτελεί μέρος διερεύνησης;].

Είναι δυνατόν να τον ρωτούν, για τις ΔΕΚΟ και για τους ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ (και ΑΓΓΙΧΤΟΥΣ) διευθυντές, καταγγέλλοντας ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ στις ΜΕΙΩΣΕΙΣ και στις ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ και να απαντάει:
ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, αλλά αν είναι έτσι είναι απαράδεκτο;!!!
[Που ζει ο κύριος Σαμαράς, που ...; δεν έχει ακούσει τίποτα για τους ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ διευθυντές;]

Κύριε Σαμαρά, χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, τελικά μήπως μπορείτε να μας πείτε, τι γνωρίζετε καλά για να μας απαντήσετε;! Γιατί έτσι θυμάμαι να μου έλεγε η δασκάλα μου στο σχολείο ...;

Επειδή δεν κάποιες φορές δεν διάβαζα και όπως ήταν λογικό δεν ήξερα και να απαντήσω σε ερώτηση του μαθήματος, όταν πλέον η δασκάλα έφτανε στο αμήν και για να μην με καταδικάσει σε χαμηλή βαθμολογία και για να με διευκολύνει, μου έλεγε: Ε, πες μου παιδί μου τι ξέρεις!

Με την διαφορά, πως εκεί, επρόκειτο για μάθημα σχολείου, στο οποίο κρινόταν η δική μου πρόοδος και μόνο. Ενώ εδώ, κρίνεται το μέλλον όλου του τόπου και αυτό κύριε Σαμαρά, οφείλει και πρέπει να σας βρίσκει περισσότερο ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ...; 


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Δυστηχως , και εγω οπως και παρα πολυς κοσμος αυτης της αποψης ειναι . ο Κ. Σαμαρας δεν πιστευω πως ειναι ικανος να στηρηξει αυτη την χωρα , απλα πιστευω πως το εχει αποθημενο να γινει προθυπουργος εστω και για μια μερα οπως καλα λενε καποιοι. ειναι τυχαιο που ειχε φυγει ?.......η τον διωξανε καποτε απο το κομμα ?..... αυτο δεν μπορω να το γνωριζω , παντος ηταν η εποχη , που ειχε φτιαξει την πολιτικη ανοιξη , και που τελικα καταντησε πολιτικη βαρυχειμωνιά , μιας και ολοι οι νεοδημοκρατες τοτε οπου και να πηγαινε να μιλησει του κάνανε σκηνες με μανταρινια , και πολλα αλλα . εγω προσωπικά τα θυμαμε . . δεν ειναι σταθερος ουτε στις αποψεις του ουτε στα θελω του . ειναι σημαντικό αυτο για καποιον που θελει να ειναι αρχηγος . η γνωμη του στηριζετε στις γερμανικες διαταγες . φανταστειτε να βρεθει η χωρα και σε καμια συραξη , .... που την βλεπω συντομα και αυτη να ζηγωνει . τελος παντον η ΝΔ , εδωσε πολλα χρηματα για τις εκλογες και θα δωσει για να τον στηριξει,και αν παλι δεν γινει τιποτα σίγουρα θα τον αντικαταστήσουν αμεσα απο προεδρο του κόμματος . τελος παντον για μενα ειναι αποτυχημενος . θα μπορουσε εξ αρχης να κρατησει τον λογο του και να σεβαστει τα παντελονια του και να μην πει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στο μνημονιο . αν συνέχιζε ετσι τωρα θα ηταν προθυπουργος . αλλα εχασε ......... μας τρελανε στις κολοτουμπες , οποτε αυτοματα κρηθηκε απο τον ελληνα , γιατι εκτεθηκε . απορω βεβαια και για τα ποσοστα που εβγαλε , εγω τον ειχα για πολυ ποιο κατω . πραγματικα απορω . το διδαγμα : δεν κανει το παιδι για προθυπουργια . το προφιλ του δεν ειναι ξεκαθαρο , και δεν μπορει να επικοινωνήσει με τον λαο , του λυπει αυτο που ειναι και το ποιο σημαντικό . λυπάμαι κ. σαμαρα αν σας χαλασα την καρδια αλλα αυτη ειναι η αληθεια , και πιστευω πως το γνωρίζετε και εσεις . ειρθατε σε λαθος χρονο για αρχηγια . ο ελλην εμαθε να διαβαζει τα ματια των πολιτικων πλεων , και να καταλαβαινει. και για να εξαλείψω και την τελευταια απορια σας θα σας πω οτι αν ο καμμενος ηταν στην θεση σας θα ειχε κερδίσει τις εκλογες .

    λυπαμε ......... καποιες αξιες ειναι έμφυτες μεσα μας , δεν δημιουργούνται . πανε παρεα με το DNA μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.