ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μεγαλοστέλεχος τοῦ Σύριζα δημοσίευσε φωτογραφία πού εἰκονίζει ἕναν κομμουνιστή νά καταπατᾶ τόν Τίμιο Σταυρό!!!

Ας δοῦμε τήν εἰκόνα πού δημοσιεύει στο προφίλ του στό Facebook ο Γιάννης Μηλιός...
Τί βλέπετε;
Ἐμεῖς, ἕναν "ἐπαναστάτη" τῆς μαοϊκῆς Κίνας  μέ σφυρί, νά πατάει μέ τή μπότα τοῦ ἕναν...σωρό ἀπό "πράγματα", μεταξύ τῶν ὁποίων εἶναι ΚΑΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!  Κι αὐτή τήν αἰσχρή εἰκόνα ἀναπαράγει ὁ Ὑπεύθυνος Οἰκονομικῆς Πολιτικῆς τοῦ ΣΥΡΙΖΑ!!!
Νά ὑποθέσουμε λοιπόν πῶς ἕνα τέτοιο καθεστώς ὀνειρεύεται νά ἐκαθιδρύσει στήν Ἑλλάδα ὁ Τσίπρας; Ποῦ θά "πατάει" τήν χριστιανική θρησκεία, στά "πρότυπα" τῶν σταλινικῶν δικτατοριῶν;
Περιμένουμε ἐξηγήσεις: Συμφωνεῖ ὁ ΣΥΡΙΖΑ μέ τήν ἀπαράδεκτη αὐτή "ἄποψη" τοῦ στελέχους του; Κι ἄν ὄχι, γιατί δέν τόν μαζεύει νά μήν προκαλεῖ;

4 σχόλια:

  1. Ας μας δωσει εξηγησεις ουτος ο μηλιος . εγω προσοπικα δεν τον εχω ξανακουσει . που την βρηκε αυτη την φωτο και την ανεβασε ? πρωτη ερωτηση . εσκεμενα εγεινε η τοποθετηση της φωτο ? η δεν την προσεξε ... και τελευταιο , τι δουλεια εχει με τους κινεζους και την θρησκεια τους . αν οντως το εκανε αυτο ευσηνηδητα , να του πω και εγω λοιπον πως εδω ειναι ελλαδα , και τα πιστευω μας ειναι διαφορετικα, και το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να τα μαζεψει να παει στην κινα . ολα αυτα τα λεω με καποια επιφηλαξη , μεχρι να ψαξω και ο ιδιος , τα τεκτενωμενα . οι αποψεις μου περι αντιχρηστων , ομως ειναι αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜ ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΩΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , Π,Χ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ,ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΑΣΧΟΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ??? ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ???ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ,ΚΑΤΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΣΟΜΟΥ ΕΛΘΕΙ)ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ. ,ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ,ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ,ΝΑ ΑΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΩΜΑΙ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΕΣΟΥΜΕ ??? ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΔΗΚΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΗ ???ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ),!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η (ΑΛΗΘΕΙΑ) Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ (ΚΑΚΟΠΕΣΟΥΜΕ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΑΜΗΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιας και τα λεμε για τον τσιπρα , να πω πως και η ρωσια κουμουνιστικο κρατος ειναι αλλα , εχει τεραστιο μερος της ορθοδοξιας . απο την μοσχα εως το αγιο ορος . μην τα ανακατευουμε ολα και τα κανουμε αχταρμα . δεν σημενει οτι επειδη ειναι αριστερο καποιο κομμα , ειναι και αντιχριστο, ελεος !!!! γνωριζω πολους λευταδες νεοδημοκρατες ,και αλλους, και ιδικα ιατρους φιλους μου , που ειναι αθεοι . τι παει να πει αυτο ? εμεις τι κανουμε ο καθενας ξεχωριστα , απο εμας τους χρηστιανους . αφηστε ολους τους αλλους εμεις σαν μοναδα που θα κλειθουμε , να προστατευσουμε τον λογο του χριστού μας . εισαστε ετοιμοι να δωσετε , και την ιδια σας την ζωη γι'αυτον ? να το δουμε γιτι ζηγωνει η ωρα . δεν ερχετε απο τον τσιπρα η συμφωρα μην φοβάστε . και σας το λεω με εληκρηνια πως , αν βγει ο τσιπρας , θα πεσουμε στα χερια των ρωσων ,θα βγουνε ολα αυτα που ειπανε οι γερωντες της ορθοδοξίας. αλλους να φοβάστε τις λεσχες τις σατανιστηκες .τις αμερικανοεβραικες . αυτοι που μας καταστρεψαν . ας ειμαστε λοιπον σιγουροι για κατι που μπορει να επηρεασει καποιον θετικα η αρνητικα . ας ειμαστε σιγουροι οτι δεν καταπαταμε ενα χρηστιανικο νομο . το νομο της αληθειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.