ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Την ελπίδα να σχηματιστεί σύντομα κυβέρνηση εκφράζει ο Λευκός Οίκος


Ο Λευκός Οίκος συγχαίρει τους Έλληνες για τις εκλογές και εκφράζει την ελπίδα να σχηματιστεί σύντομα κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας τη θέση για εφαρμογή των όσων έχουν συμφωνηθεί και για παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, δήλωσε: «Συγχαίρουμε τον ελληνικό λαό για τη διεξαγωγή των εκλογών σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ελπίζουμε ότι αυτές οι εκλογές θα οδηγήσουν γρήγορα στο σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης που θα σημειώσει έγκαιρη πρόοδο όσον αφορά τις οικονομικές προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.

 Όπως έχει αναφέρει ο πρόεδρος Ομπάμα και άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες, πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον όλων μας η Ελλάδα να παραμείνει στη ευρωζώνη, σεβόμενη τη δέσμευσή της να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. το σχεδιο του σατανα δεν θα περασει . ο αντιχριστος θελει τον κοσμο να υποφερει , ωσπου καποια στιγμη θα εμφανιστει ο ιδιος ο αντιχριστος, θα κωψει ξανα χαρτι (χρημα) και θα μας σωσει ολους δια μαγειας ...... αλλα με ενα ανταλαγμα , πολυ μεγαλο ανταλαγμα ........ αυτη λοιπον ειναι η νεα ταξη πραγματων που θελουν να φτιαξουν στον πλανητη . η ελλαδα ειναι το τελευταιο εμποδιο , γι΄'αυτο γινωντε και αυτα που γινωντε , μην ακουτε μπαρουφες για προβληματικη οικονομικη κατασταση , δεν υπαρχει πλασματικη ειναι , ηταν το σχεδιο τους ετσι . πρεπει να γινουμε φτωχοι , παμφτωχοι , για να μπορεσουν να μας τιθασεύουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.