ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

«Ο Υιός μου θα έρθει να σας προστατέψει. Οι Ορθόδοξοι δε θα πάθουν τίποτα»

Λάβαμε :

«ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΠΑΣΧΑ 2012....
Μήνυμα Παναγίας Βηθλεεμίτισσας προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς
Στις 11 Απριλίου 2012 -Μεγάλη Τετάρτη- προσκυνητές από την Κρήτη πήγαν να προσκυνήσουν στην Εκκλησία της Παναγίας Βηθλεεμίτισσας, που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, όπου ο Μοναχός Βησσαρίωνας τους είπε τα εξης :
"Πριν τέσσερις ημέρες εμφανίστηκε σε όνειρο η Παναγία Βηθλεεμίτισσα σε κάποιο μουσουλμάνο και του είπε:"Πήγαινε στην εικόνα μου, την Παναγία τη Βηθλεεμίτισσα, να ανάψεις κεράκι και θα σου πω κάτι, να το πεις στο Μοναχό Βησσαρίωνα".
Όταν πήγε, είδε ζωντανή την Παναγία και του είπε: "Έίμαι η Παναγία και πάντα θα βοηθώ τους Ορθοδόξους. Ο Υιός μου θα έρθει να σας προστατέψει. Οι Ορθόδοξοι δε θα πάθουν τίποτα. Όλοι αυτοί που βλέπετε στις εικόνες είναι Άγιοι και είναι αληθινοί. Ο Βησσαρίωνας να το πει στους ιερείς και αυτοί να το διαδώσουν".
Με εκτίμηση
Ελευθερία»

4 σχόλια:

  1. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟ -ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΥ ΤΗΣ-ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ -ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΨΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΗΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.