ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Γιατί και ποιοι κρύβουν τον πρωταίτιο Παπανδρέου; Ιδού το έγκλημα του!


Είμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ίσως της κρισιμότερης της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας και ουδείς μιλάει για τον Άνθρωπο που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού!

Τον Ανθρωπο που έφερε την Ελλάδα σε....
θέση χειρότερη κι από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής !

Τα εργολαβοκάναλα δενλένε καν το όνομα του.

Οι Πολιτικοί ταγοί μας, πλην Καμμένου, είτε μιλάνε για “πολιτικές” απλώς ευθύνες ή οι συνένοχοι του εγκλήματος ΛαΟΣ, ΔηΣυ σφυρίζουν αδιάφορα!

Το όνομα του είναι Γιώργος Α.Παπανδρέου και πριν από επτά σχεδόν μήνες ήταν ο Πρωθυπουργός της Χώρας, ο μοναδικός (ο Κορυζής ηυτοκτόνησε ) που υπέγραψε συνθήκη παράδοσης της Εθνικής Κυριαρχίας.

Γιατί το προστατεύετε ; Ποιοι σας κρατάνε ;

Εμάς κανείς και γι αυτό δεν Ξεχνάμε!

Ιδού οι αποδείξεις για την Ιστορία, ποιος και πως μας έφερε εδώ….

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010


“O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!”

ΥΓ – Ζητάω συγγνώμη για τον σύνδεσμο, αλλά η έρευνα μου είναι μεγάλη σε όγκο, για χωρέσει σε ένα άρθρο.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. τον κρυβουν ολοι για να ξεχαστει τι να λεμε τωρα ...... ολοι μεσα στο κολπο . μιλαει κανενας απο την ΝΔ για τον γιωργο και γενικα για το ΠΑΣΟΚ ? μιλαει καποιος απο τα καναλια ? θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε οτι πασχουμε ολοι απο αλτσχαιμερ . αι ! σηχτηρ , μας εφαγαν την ζωη ..... καλα τους κανουν και πεφτουν φαπες οι αλλοι , μονο ετσι θα βαλουν μυαλο , μονο με ξυλο σαν τα γαιδουρια . οσο για τον ΓΑΠ . η αναίσθητος ειναι , η αλιως ο ανθρωπος θελει ψηχιατρο . εδω ολη η ελλαδα τον καταριέται και αυτος συνεχίζει να τρωει τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου και το παιζει οτι δεν τρεχει μια , εγω στην θεση του θα αυτοκτονουσα ...... που θα παει..... δεν ειναι μεγαλη η ελλαδα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.