ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ''ΓΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ'', ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ"... ΕΜ ΤΙ...


Την αντίθεση του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη....
συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Επισήμανε ότι αν το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητες και εξυπηρετεί το πελατειακό σύστημα, η διοίκηση του δήμου είναι αντίθετη στην επανασύσταση του.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Γκιουλέκας, υπογράμμισε ότι λόγοι εθνικού συμφέροντος υπαγόρευσαν την επαναλειτουργία.

Ο επικεφαλής της παράταξης, «Ενεργοί πολίτες-Οικολογία στην πράξη», Χρήστος Μάτης σημείωσε ότι η λειτουργία του υπουργείου είναι θέμα συμβολισμού και όχι ουσίας.

enikos.gr 

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Καλύτερα να παύσουμε εσένα Μπουτάρη χαφιέ που εξυπηρετείς τα αφεντικά σου τώρα. Άκου εκεί είναι αντίθετος στην επανασύσταση του υπουργείου. Και άκου Μπουτάρη! Σου έχω νέα: Ετοιμάσου για την επανασύσταση όχι μόνο του υπουργείου αλλά και του Ελληνικού Ορθόδοξου Έθνους. Λίγες οι μέρες σας ανθέλληνες του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ σε ειπε ωρε μπουταρη οτι η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σε ανοικη ??? παρε το σκυλολοι σου και αντε απο εδω !!! η πολη μας δεν εχει αναγκη απο αθεους προδοτες, και πουσταρια ειναι πολη ιερη και φυλασεται απο τον αγιο της ,παρε λοιπον τα μιασματα σου ,και καντην ,λιγο θελουν ακομα η ΕΛΛΗΝΕΣ !!! λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.