ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Προοδευτικοί ή καθυστερημένοι;

Προοδευτικοί  ή καθυστερημένοι;
“Έξω  οι παπάδες από τα σχολεία, τα Θρησκευτικά να μετατραπούν σε θρησκειολογία, να καταργηθούν οι θρησκευτικές ορκωμοσίες και τελετές των πολιτικών, να καθιερωθεί ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα, να φορολογηθεί περισσότερο η Εκκλησία και το Άγιο Όρος, να διακοπεί η μισθοδοσία των κληρικών από το Κράτος, να χωρίσει η Εκκλησία από την Πολιτεία.” 
Αυτά είναι μερικά μόνον από τα συνθήματα και αιτήματα γνωστών κομμάτων της χώρας μας, οι εκπρόσωποι των οποίων.....
μέσα στη σύγχυση, που προκαλεί η απιστία στας φρένας των, θεωρούν τα μέτρα αυτά ως άκρως απαραίτητα για την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδος. Δεν διδάσκονται και δεν προβληματίζονται από την κοσμοϊστορική αλλαγή, που συντελέσθηκε στη Ρωσία.
 
Δεν βλέπουν τους πρώην διώκτες της Εκκλησίας να εκκλησιάζονται, να σταυροκοπούνται με ευλάβεια, να προσκυνούν τις εικόνες, να ομιλούν δημοσίως για τον Θεό, να ανεγείρουν ναούς, να επανιδρύουν μοναστήρια, να επιτρέπουν τη διδασκαλία και πάλι των Θρησκευτικών στη δημόσια εκπαίδευση και να διακηρύττουν δημοσίως, ότι, την ύπαρξη του το Ρωσικό Κράτος οφείλει στην Εκκλησία!

Φρονούν και διακηρύττουν οι εκκλησιομάχοι και θεομάχοι πολιτικοί της Ελλάδος σήμερα ότι ακριβώς φρονούσαν, διακήρυτταν, αλλά και εφάρμοσαν τελικώς στη Σοβιετική Ένωση  οι Μπολσεβίκοι τον περασμένο αιώνα. Τα ίδια σχέδια των Σοβιετικών ονειρεύονται να εφαρμόσουν και οι επίδοξοι αυτοί «σωτήρες» της Ελλάδος , σχέδια που απέτυχαν παταγωδώς και κατέρρευσαν ως χάρτινος πύργος, προς ανακούφιση του πιστού Ρωσικού λαού.
 Αυτά τα σχέδια επιχειρούν να εισαγάγουν και στην Ελλάδα με καθυστέρηση σε σχέση με τους Σοβιετικούς συντρόφους των πολλών δεκαετιών. Μήπως τελικώς οι πολιτικοί αυτοί χώροι που μάχονται το Χριστό και την Εκκλησία, δεν είναι προοδευτικοί, όπως αυτοχαρακτηρίζονται, αλλά λόγω της χρεοκοπημένης πολιτικής των αποδεικνύονται οι πλέον καθυστερημένοι; 
“ΣΤΑΥΡΟΣ”, Ιούνιος 2012 


ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. να διακοπεί η μισθοδοσία των κληρικών από το Κράτος, εδω θα μεινω λιγο...... το να εισε κληρικος ειναι λειτούργημα . νομιζω οτι πριν αρχίσουν να πληρώνονται σαν δημοσιοι υπαληλοι ηταν καπως διαφορετικα τα πραγμματα . μην μπουμε σε λεπτομέρειες παντως, γιατι εχω παρα μα παρα πολλες αποδείξεις .η εκκλησια δεν ειναι μαγαζι , ειναι τοπος λατρειας , ειναι το σπιτι του θεου. πιστευω οτι σαν χριστιανος δεν τα παω ασχημα , και γι'αυτο τον λογο θελω να ειμαι στην ζωη μου οσο γίνεται ποιο αντικειμενικός.επανω ιδικα σε αυτο το θεμα , νομιζω οτι χιλιαδες χριστιανοι εχουν την ιδια άποψη με μενα . θα μου πεις αυτοι οι ανθρωποι, να πεθανουν ? οχι αλλα το χρημα ερχετε σε αμεση αντιθεση , με τον λογο του θεου. ολοι ξερουμε οτι το χρημα ειναι οπλο του σατανα, και βαση σε αυτο γινωντε απο απλοι φονοι εως πολεμοι . ο λαος μας στηριζει την εκκλησια εδω και τοσα χρονια , και σημερα . γι'αυτο λεω οτι , ας ηταν το μοναδικο επαγγελμα που θα μπορουσε να ηταν αφιλοκερδώς , με αγαπη για τον συνάνθρωπο . εκει νομιζω βρισκεται και ολη η ουσια γι'αυτα που διδαξε ο χριστος μας . οι αρχηγοι πρεπει να ειναι απλοι και απεριττοι , αυτοι διχνουν τον δρομο , ειναι παραδείγματα προς μίμηση .ας μην το συνεχησω ομως αλλο γιατι δεν ειμαι εγω αυτος που μπορω να κρινω καποιον , αυτη ειναι δουλεια του μεγαλου απο πανω μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΤΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.