ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Με χτύπησε πρώτη η Λ.Κανέλλη" απαντά ο Η.Κασιδιάρης



"Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι’ αυτό θα μηνυθεί", δήλωσε αποκλειστικά στο newsbeast.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Και προειδοποιεί ότι αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή του, θα καταθέσει μήνυση και σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.


ΠΗΓΗ

17 σχόλια:

  1. NA AΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ............ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΕΥΓΕ...............ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΥΡΙΖΑΝ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ................ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΤΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο εισαγγελεας ειπε λεει να συλληφθει ο κασιδιαρης...οταν οι αριστερι εκαιγαν την αθηνα ο εισαγγελεας που κοιτουσε; οταν προτρεπουν αλλοδαπους να εγκληματουν κατα ελληνων λεγοντας για τον ατυχο λαζανα "καλα του εκανε ο ταξικος αδελφος μας αφγανος" που κοιτουσε ο εισαγγελεας; θα μπορουσα να γραφω σελιδες για το ποσα εχουν γινει απο τους προδοτες αριστερους και ο εισαγγελεας κοιτουσε ταχα αλλου, τωρα που εφαγε ενα χαστουκι η χυδαιοτατη κανελη που μονο τα αρχ...ια της δεν μας εχει δειξει σε αλλες εκπομπες και που πρωτη πηγε επανω του ο εισαγελεας το ειδε εεε; σκατουποκριτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΛΛΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν αρχισει και σας καθαριζει η mosand να δουμε που θα κρυφτειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκανε δηλωσεις και ο πουσ...ος παπουλιας, πρωτα εγλυφε το μ...νι της μιμης τωρα γλυφει τα παπαρια του κανελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω παιδια λυπαμαι αλλα δεν το ευχαριστηθηκα καθολου....δυστυχως φυγανε οι δυο δεν πετυχανε τον στοχο τους....παρολο που την συμπαθω την Κανελη ηταν πολυ προκλητικη και λιγα εφαγε....οσο το αν εδειρε γυναικα ας μην ζητουσαμε ισα δικαιωματα....την επομενη φορα να μπουν και να τους δειρουν ολους και μεσα στην βουλη και να ειναι οχι 22 βουλευτες αλλα 300....ν'αγιασει το χερακι του ισως φοβηθουν και αυτοι λιγο και βαλουν νερο στο κρασι τους και δει η Ελλαδα ασπρη μερα γιατι με συζητησεις δεν γινεται τιποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ετσι ετσι αιμα τιμη χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιος αρχαιος ελληνας φιλοσοφος ειπε οτι αν με κλωτσησει γαιδαρος και του ανταποδωσω το ιδιο ειμαι κι εγω γαιδαρος?περιμενα απο αυτους που υπερασπιζονται την ελληνικοτητα περισσοτερο ηθος και γνωση του λογου.κριμα και μιασμα για την πατριδα μου οι τραμπουκοι και μαχαιροβγαλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η κανελλη ειναι αντρας.ο κασσιδιαρης δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κρυβεται μεσα στο βρακι της μαμας μιχαλολιακου μην τον κανουν ντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κριμα ρε που ηταν πολλι επιηκις με την βρομα.και αλλες ηθελε η βρομα ,χαχαχαχα.χρυσή αυγή και παλι χρυσή αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο που εισαι και δενξερεις να γραφεις ελληνικα?επιεικης γραφεται. επισης βρωμα και το πολλι ειναι πολυ ανορθογραφο.υπαρχει σχολειο για μεταναστες να πας

      Διαγραφή
    2. ρε δεν μαζεύεις τα κόκκαλα να πας να παίξεις σε κανα άλλο νεκροταφείο που ήρθες εδω να μας το παίξεις και μπαμπινιώτης ΜΟΥΡΓΟ ....

      Διαγραφή
  15. giayto pshfisame x.a gia poly xylo hlia rixe kialles

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.