ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στην Ελλάδα – Αίσχος!

Έναν σαφώς ανεπιθύμητο και επικίνδυνο επισκέπτη θα έχει η χώρα την ερχόμενη εβδομάδα:

Την Τετάρτη αναμένεται στην Θράκη ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί!

Ακούγεται ως φάρσα το ότι επιτρέπουν.... την είσοδο του συγκεκριμένου πολιτικού στην Ελλάδα, καθώς οι “Γκρίζοι Λύκοι” πέραν της ρητορικής τους και των δεδομένων θέσεων υπέρ του εδαφικού ακρωτηριασμού της Ελλάδας, ευθύνονται και για την δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο.

Στην πρωτάκουστη περιοδεία του-ενίσχυση των εξτρεμιστών της μειονότητας στο Διδυμότειχο, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, αλλά και στις περιοχές που κατά τους νεοοθωμανούς αποτελούν “ζωτικό χώρο” και “στρατηγικό βάθος” του παντουρκισμού, δηλαδή την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη.

Εμείς έχουμε μια απορία: Αν υπάρχει φαιά ουσία στο κρανίο αυτών που ενέκριναν την συγκεκριμένη επίσκεψη. Και βέβαια δεν είναι δικαιολογία το ότι είχαμε εκλογές και ήταν ακέφαλο το υπουργείο Εξωτερικών.

Πρώτον  δεν ήταν “ακέφαλο”, υπήρχε ο Π.Μολυβιάτης και δεύτερον για να εγκριθεί τέτοια επίσκεψη δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να διαθέτει ισχυρή πολιτική ηγεσία το ΥΠΕΞ, αλλά γραφειοκράτες με ισχυρή πολιτική βλακεία με τάσεις εθνικής προδοσίας.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Εκτός και αν είναι … παγίδα για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι “Γκρίζοι Λύκοι” κατά του Ελληνισμού και άλλων εθνικών ομάδων (Αρμένιων, Κούρδων, Ασσύριων κλπ) στην Τουρκία και την Κύπρο!

defencenet.gr

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Αυτά μόνο στήν Ελλάδα γίνονται!
    Μας έχουν πάρει χαμπάρι οι φυλές των Μογγολων και Ειδικότερα ότι οι πολιτικοί μας είναι για τήν πλάκα!
    Η Συρία σε κατάσταση εμφυλίου το κατέβασε το F4!
    20 δίς το χρόνο κερδίζουν οι λαθρέμποροι με όλουσ του ισλαμοφασίστε και τα ΟΡΚ που περνούν χωρίς καμία δυσκολία στην Ελλάδα αφού ο στρατός έχει παροπλιστει από το ντόπιο ξεπουλημενο κατεστημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποση μαλακια μπορει δερνει τον εγκεφαλο των πολιτικων δοσιλογων που επιλεχθησαν να κυβερνησουν την ελλαδα μετα τις εκλογες τις 17 ιουνιου;απυθμενη πιστευω οτι θα συμφωνουσατε ολοι.
    μα ειναι δυνατον να επιτρεπουν περιοδεια στη θρακη αρχηγου τουρκικου κοματος που σκοπος του ειναι τουρκικη θρακη;τοση ηλιθιοτητα η καποιο σχεδιο στο οποιο εχουν συμφωνησει εν αγνοια των ελληνων;ειτε το ενα ισχυει ειτε το αλλο η πραξη αυτη θα αντιμετωπισθει σαν πραξη εσχατης προδοσιας και γι αυτην θα δικαστουν και θα τιμωρηθουν οταν ερθει η καταλληλη ωρα.και μια ειναι η ετυμηγορια για τους προδοτες της πατριδας ...εκτελεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.