ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τι ακριβώς θα συμβεί αν σήμερα κερδίσει ο Α. Τσίπρας;


Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τι άλλες 


Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Η ψήφος του καθενός είναι η ψήφος που θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας. Για αυτό αυτή η ψήφος πρέπει να είναι μέσα στην κάλπη. Όχι στο μυαλό, όχι στην καρδιά μόνο. Μέσα στην κάλπη. Γιατί αν τρέξουμε λίγο το χρόνο μπροστά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί αν λείπει.

Σενάριο πρώτο...

Κυριακή απόγευμα, ώρα 19:00. Ανακοίνωση των exit polls με προβάδισμα ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ. Στους δρόμους ξεχύνονται οι οπαδοί του και όσοι θεωρούν ότι η Μάχη των Μαχών εναντίον της δύσκολης πορείας για την έξοδο από την κρίση τελείωσε. Οι άλλοι παρακολουθούν τις πρώτες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με το μυαλό τους να κάνει τραμπάλα μεταξύ τρόμου και οργής.

Ώρα 20:00, πρώτη δήλωση ευρωπαίων αξιωματούχων: σεβόμαστε το κυριαρχικό δικαίωμα του ελληνικού λαού να επιλέξει την κυβέρνηση του. Αναμένουμε τη δέσμευση της νέας πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας στις αναληφθείσες υποχρεώσεις της χώρας. Ώρα 23:00, δήλωση προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: ο λαός μας δεν φοβήθηκε. Επέλεξε ελπίδα. Επέλεξε να πει το μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές της λιτότητας που τον έχουν εξαθλιώσει. Ο λαός μας έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας το Μνημόνιο και τους πολιτικούς εκφραστές του.

Ώρα 00:00, μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρας, άνοιγμα των αγορών της Ασίας. Αιματοκύλισμα.

Αιματοκύλισμα και στις αγορές συναλλάγματος με το Ευρώ να καταρρέει.

Δευτέρα ώρα 06:00 έναρξη ευρωπαϊκών προ-αγορών. Παίρνουν την σκυτάλη στο λουτρό αίματος. Οι αγορές μετοχών, ομολόγων και συναλλάγματος λιώνουν σε κόκκινο φόντο. Παρεμβάσεις ΕΚΤ και Κεντρικών Αγορών. Οι αγορές των Κρατικών ομολόγων στην περιφέρεια της Ευρώπης καταρρέουν. Δεύτερος άξονας παρεμβάσεων της ΕΚΤ στη δευτερογενή αγορά. Το Ευρώ έχει καταρρεύσει και η αγορά των futures επιταχύνει τη σφαγή.

Δευτέρα ώρα 07:00 τα πρωινά ενημερωτικά δελτία αναμεταδίδουν την εικόνα, έως……. τις 07:30, όπου έξω από τα υποκαταστήματα των Ελληνικών Τραπεζών οι ουρές έχουν ξεφύγει από τα όρια της πολιτισμένης συμπεριφοράς. Το Bank Run μόλις έχει ξεκινήσει. Οι τράπεζες παραμένουν κλειστές.

Στα σουπερ μάρκετ μαζεύουν προϊόντα από τα ράφια πίσω στις αποθήκες.

Δευτέρα, ώρα 08:00, Ελλάδα στοπ. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Χωρίς να χρειαστεί καν να μάθουμε τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταγγελία η αναδιαπραγμάτευση.


Σενάριο δεύτερο

Κυριακή απόγευμα στις 19:00. Ανακοίνωση των exit polls με οριακό προβάδισμα μη-ασφαλείας στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σενάριο απλά ξεκινάει μία ώρα αργότερα, αλλά τελειώνει στην ώρα του.

Δευτέρα πρωί, ώρα 08:00, Ελλάδα στοπ. Πάλι, χωρίς να χρειαστεί καν να μάθουμε τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταγγελία η αναδιαπραγμάτευση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. μακάρι να έβγαινε και να κατέρρεαν όλα. χίλιες φόρες να πεινάω μαζί με τους άλλους , πάρα να βλέπω να πίνανε και εγώ να τρώω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.