ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Θρίλερ με το ταξίδι Σαμαρά στις Βρυξέλλες- Ενδέχεται να πάει ακόμη και οδικώς


Το μεσημέρι της Κυριακής οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ταξιδέψει αεροπορικώς...
στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής, ενώ συνεργάτες του δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο της οδικής μετάβασης στη βελγική πρωτεύουσα.

Σημειώνεται πως μετά από μια τέτοια επέμβαση εκτός ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση του χειρουργημένου ματιού στον ήλιο, απαγορεύονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (που μπορεί να φτάνει ακόμα και τους 3 μήνες) και τα αεροπορικά ταξίδια λόγω της πίεσης του ματιού.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα θα απαντηθεί την Κυριακή το μεσημέρι, όταν ο θεράπων ιατρός και διευθυντής της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Πάνος Θεοδοσιάδης, προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την υγεία του πρωθυπουργού.

Ωστόσο, συνεργάτες του κ. Σαμαρά δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να μεταβεί οδικώς στην βελγική πρωτεύουσα, προκειμένου να παραστεί στην κρίσιμη Σύνοδο της Πέμπτης. Σε μια τέτοια περίπτωση το ταξίδι του κ. Σαμαρά θα γίνει με πλοίο από την Πάτρα για την Ανκόνα και από εκεί θα διανύσει 1058 χιλιόμετρα οδικώς. Συνολικά υπολογίζεται ότι η μετάβαση θα διαρκέσει 1,5 ημέρα.

Το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά όσον αφορά την υγεία του πρωθυπουργού, ο κ.Σαμαράς θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες την Τετάρτη το βράδυ ή την Πέμπτη προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής. Την ίδια μέρα θα ορκίζεται η νέα Βουλή ενώ αναμένεται να γίνει και η εκλογή του Προεδρείου της στην κεφαλή του οποίο αναμένεται να βρεθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκη.

Εκτός απροόπτου στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή το απόγευμα, αναμένεται να ξεκινήσει η τριήμερη διαδικασία για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης προκειμένου να της χορηγηθεί ψήφος εμπιστοσύνης από τη Βουλή των Ελλήνων.

iefimerida

xespao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.