ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μιχαλολιάκος: Τα συλλυπητήρια μου στους πολιτικούς μου αντιπάλους. Κύριοι χάσατε


Διαβάστε τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τα αποτελέσματα των πρώτων exit polls

Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής είπε σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα: "Να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που δε διόρθωσαν τη ψήφο τους όπως τους διέταξαν οι προπαγανδιστές κονδυλοφόροι και τίμησαν τη Χρυσή Αυγή".

Και συνέχισε κάνοντας επίθεση στα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς του αντιπάλους κάνοντας λόγο για συνέχιση του αγώνα της Χρυσής Αυγής "μέσα και έξω από τη Βουλή".

"Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που δεν υποχώρησε στην επίθεση της κινδυνολογίας και της τρομολαγνείας. Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τη βουλή για να καταργηθεί το εθνοκτόνο μνημόνιο που εκχωρεί εθνική κυριαρχία. Σήμερα θα είμαστε τέταρτο κόμμα.

Εκφράζω τα συλληπτήρια μου σε όσους προσπάθησαν να μας αφήσουν εκτός βουλής. Ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης συνεχίζεται. Υπάρχει ένα εθνικιστικό κόμμα που θα δώσει αγώνα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και για τα εθνικά θέματα, για Μακεδονία, Βόρεια Ήπειρο και με Τουρκία για τα ζητήματα του Αιγαίου", κατέληξε.

Νωρίτερα η Χρυσή Αυγή είχε δηλώσει ότι τα στελέχη της δεν θα κάνουν δηλώσεις παρουσία δημοσιογράφων, προχωρώντας σε "εμπάργκο"

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. κανονικα με τοσα ψεματα, εκφοβισμο, απειλες, παραπληροφορηση, προβοκατσιες και δεν ξερω τι αλλο εναντιον σας απο ολους αυτους τους λιγδιτες που ονομαζονται στη συγχρονη ελληνικη δημοσιογραφοι, θα δικαιουσουν να τους πεις: παρτε τ' αρχ...α μου τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΙΞΤΕ ΞΥΛΟ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.........ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ................ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.......!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επρεπε να ξεκινησουν απο τους πολιτικους να δερνουν οι χρυσαυγιτες και μετα τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.