ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήρια από Β.Σόϊμπλε στον Α.Σαμαρά για Μνημόνιο


Συγχαρητήρια στον Αντώνη Σαμαρά για τις δηλώσεις περί σεβασμού του Μνημονίου έδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε: «Μία ψήφο υπέρ των μεταρρυθμίσεων» χαρακτήρισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών τις δηλώσεις του Α.Σαμαρά.
Μάλιστα τόνισε ότι «Ο κ. Σαμαράς έχει ταχθεί υπέρ των βασικών στοιχείων του προγράμματος από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο δρόμος δεν θα είναι σύντομος ούτε ευχάριστος, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Η ευρωζώνη θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ελλάδα».

"Δείξε μου ποιος σε συγχαίρει να του πω τι έχεις κάνει", λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΟΛΟΙ.........ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...........ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΜΕΤΑΝΟΕΙΤΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΙΣΧΟΣ.........ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΙΜΟ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.