ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Τσίπρας θέλει αφοπλισμό της αστυνομίας στην χώρα των…καλάσνικοφ


Μια από τις σημαντικές παραμέτρους που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, σε σχέση με τις εκλογές που έρχονται, είναι και το ζήτημα της εγκληματικότητας.

Μπορεί η οικονομία, και το ενδεχόμενο εξόδου μας από το  ευρώ να είναι η πρώτη προτεραιότητα, αλλά η απειλή μιας ενδεχόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν περιορίζεται στα οικονομικά και μόνο...
 
Διότι αν τυχόν επικρατήσει ο Τσίπρας, εκτός από την πείνα, την δυστυχία, και την οικονομική εξαθλίωση που θα μας προκύψει, από τις μεγαλόστομες απειλές του για μονομερή καταγγελία του μνημονίου, κλπ. θα ζήσουμε και καταστάσεις Μαντ Μαξ στον τομέα της ασφάλειας, εσωτερικής και εξωτερικής.

Δυστυχώς, οι θέσεις του Τσίπρα επί της λαθρομετανάστευσης, και της δημόσιας ασφάλειας είναι, εκτός από γελοίες, και επικίνδυνες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, από όσα έχω καταλάβει, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα πολυπολιτισμική, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους γηγενείς κατοίκους της.

Μάλιστα, υποσχέθηκε, λέει, και επιδόματα σε όλους τους ξένους, νόμιμους και μη, προκειμένου να μην μας θυμώσουν και φύγουν. Ήδη, η υπόσχεσή του αυτή αντηχεί με χαρά σε ολόκληρο το Μαγκρέμπ, και την υποσαχάρια Αφρική.

Σαν να μην έφτανε λοιπόν η μπαχαλοποίηση που επέφερε στη χώρα η λαίλαπα του Πασόκ, με τους περίεργους νόμους των Καστανίδη και Βενιζέλου, όπου για να πάει κανείς φυλακή θεωρείται έως και απίθανο, ότι και αν κάνει.

Ή που αν τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, και πάει κάποιος φυλακή, ακόμη και αν έχει σκοτώσει εν ψυχρώ δυο τρείς αθώους, το πολύ σε 8-10 χρόνια βγαίνει ξανά ελεύθερος για να κάνει μια από τα ίδια. Με την βούλα του κράτους!

Έρχεται τώρα και ο Τσίπρας, να μιλήσει για αφοπλισμό της αστυνομίας, και για χαλάρωση της «αστυνομοκρατίας»!!!!

Και που τα λέει αυτά; Σε μια χώρα όπου οι συμμορίες των Γεωργιανών με τα καλάσνικοφ αλωνίζουν, χτυπώντας καθημερινά.

Και αντί ο μέσος Έλληνας οικογενειάρχης να ξεσηκωθεί και να τον πάρει με τις πέτρες, αφού κινδυνεύει καθημερινά από το κάθε καρυδιάς καρύδι που μαζεύτηκε στην χώρα μας, κάποιοι τον χειροκροτούν, και τον θαυμάζουν, αφού, όπως λένε, είναι μάγκας, τα λέει χύμα και τσουβαλάτα στους ξένους, και πως είναι ο μόνος που πραγματικά αγαπάει τον λαό…
Έλληνες γρηγορείτε.

Αν πάρει κεφάλι ο Τσίπρας, εκτός από μάχες στους δρόμους για κανένα τσουβάλι πατάτες, θα δίνουμε και καθημερινά μάχες με τους ξένους εγκληματίες, που αν σήμερα αλωνίζουν, επί Τσίπρα θα θερίζουν κιόλας (κυριολεκτικά).

Strange Attractor

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.