Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Εθνική μας εορτή το ολοκαύτωμα των Εβραίων; Κι όμως...

Ο Δούρειος Ίππος ήταν μια σκέψη του Οδυσσέα για να μπει στην Τροία, το τέχνασμα αυτό του Δούρειου Ίππου χρησιμοποιείται στις μέρες μας από κάποιους....
όχι σε υλικό επίπεδο αλλά σε νοητικό επίπεδο δια της Προπαγάνδας. 


Η Προπαγάνδα ή αλλιώς η χειραγώγηση των μαζών είναι μηχανισμός ο οποίος χρησιμοποιείται ως ευρύτερο λογισμικό μέσον για να εγκαταστήσουν καταστροφικές ιδέες στο μυαλό των μαζών οι οποίες φυσικά είναι καλυμμένες, δηλαδή ενώ φαινομενικά είναι άχρωμες και ακίνδυνες στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνες.
Δείτε παρακάτω το γιατί:

Το "Ελληνικό" κατά τα άλλα Κράτος, το 2004 με νομοθεσία του κΥνοβουλίου ψήφισε ότι την 27η Ιανουαρίου να έχουμε ως επίσημη Εθνική εορτή το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ιδού και οι αποδείξεις: 

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μεγέθυνση


Για να ξέρουμε τι μας γίνεται:


Δεν ισχύει αυτό που θέλουν να μας περάσουν ως ιδέα (virus) ότι Έλληνας είναι κάποιος ο οποίος ταυτόχρονα μπορεί στο θρήσκευμα να είναι Εβραίος ή Μουσουλμάνος ή Χριστιανός ή οτιδήποτε άλλο, διότι όταν τεθεί το δίλημμα θρησκεία ή Ελληνισμός οι Εβραίοι θα υποστηρίξουν την θρησκεία τους, οι Μουσουλμάνοι το ίδιο και οι Χριστιανοί το ίδιο και όλοι το ίδιο.

Για του λόγου τω αληθές δείτε τι εορτάζουν οι Εβραίοι με την μεγάλη τους εορτή η οποία ονομάζεται Χανουκά κάνοντας κλίκ ΕΔΩ, ποιες οι δράσεις των Χριστιανών κατά του Ελληνισμού κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ καιΕΔΩ. Μην ξεχνάμε ότι Εβραίος είναι πρώτα Εθνότητα (απόγονοι του Αβραάμ Ιβρί δηλαδή του Αβραάμ του Εβραίου) οπότε κατ επέκταση είναι θρησκεία! Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν εδώ υπάρχει ολοφάνερος πολυεπίπεδος Δούρειος Ίππος.

Το ότι είναι Έλληνες πολίτες δηλαδή μένουν σε Ελληνικές πόλεις δεν τους κάνει αυτόματα και Έλληνες! άλλο το Έλληνας Πολίτης και άλλο Έλληνας. Έλληνες νοούνται και ορίζονται όσοι έχουν ένα σύνολο κοινών πραγμάτων στον αιώνα τον άπαντα, δηλ το ομόαιμον, ομότροπον, ομόδοξον, ομόγλωσσον κτλ. Όπως λέει ο Ισοκράτης δεν είναι Έλληνες όσοι απλά γεννήθηκαν εδώ και μιλάνε Ελληνικά (αποδείξεις ΕΔΩ).

άλλη μια απόδειξη των λεγομένων είναι καταγεγραμμένη στα ιερά τους βιβλία (Παλαιά Διαθήκη):
"θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μου, τους άνδρες τουΕφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφος, που εγώ σαν ήρωας τουψώνω εναντίον των Ελλήνων"
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12


"Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είναι ο κύριος"
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15

πάρτε ακόμα ένα χωρίο από την Παλαιά Διαθήκη και συνδυάστε το με το ότι και η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος (οι οποίες είχαν το αποκλειστικό δικαίωμα εκδόσεως χρήματος στην Ελλάδα) ήταν πάντα ιδιωτικές και άνηκαν/ανήκουν σε Ρότσιλντ - Rοκφέλερ:

Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα με τόκο ή τρόφιμα με τόκο ή οτιδήποτε άλλο δανειστεί από σένα. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από τον ομοεθνή σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί κύριος ο θεός σου (Ιεχωβά), σε οτιδήποτε επιχειρήσεις, στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας.
Δευτερονόμιον κεφ.23 παρ.20

Είναι λοιπόν δούρειος Ίππος κατά του Ελληνισμού να συναποφασίζουν για την Ελλάδα όσοι είναι στο θρήσκευμα κάτι διαφορετικό από την Πατρώα δοξασία.ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Οι ίδιοι -πριν απ' όλα- δεν δέχονται ότι είναι ομοεθνείς με τους Ελληνες με το να γιορτάζουν ΚΑΙ ΕΔΩ κάθε εθνικοθρησκευτική επέτειο που γιορτάζει και το Ισραήλ και που όλες τους οι επέτειοι είναι ανθελληνικές γιορτές! Aρα, πώς είναι "Ελληνες εβραίοι", όπως διατείνονται; Εγώ ας πούμε σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να γιορτάζω, από τη μια, την πτώση της Κων/λεως από τους Τούρκους αλλά να διεκδικώ παράλληλα , από την άλλη, να λέγομαι "Ελληνας"...!! Μόνο στους απανταχού εβραίους παρατηρούνται αυτές οι σχιζοφρενικές καταστάσεις, που δείχνουν όμως -ακριβώς- το μέγεθος της πανουργίας και υποκρισίας τους στο να παραπλανούν, με τον τρόπο αυτόν, τους λαούς που τους φιλοξενούν στις χώρες που διαμένουν, παρουσιαζόμενοι ως "ελληνες εβραίοι", "γερμανοί εβραίοι", "γάλλοι εβραίοι" και διεκδικώντας τα ίδια ακριβώς δικαιώματα του έλληνα, του γερμανού, του γάλλου κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.