ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΑΛΥΠΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ - ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΛΗ ΝΑ ΒΟΥΪΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...


Την φρικτή εμπειρία του ξυλοδαρμού και  της απειλής κατά της ζωής της από έναν αδίστακτο κακοποιό δοκίμασε ένα ανήλικο κορίτσι,  όταν τον έπιασε στα πράσα  τη στιγμή που προσπαθούσε  να κλέψει ρούχα από το....
εμπορικό κατάστημα της οικογένειάς της στη Ρόδο!

Η ανήλικη κόρη του ιδιοκτήτη έκανε να βάλει τις φωνές όταν είδε τον άγνωστο δράστη να αρπάζει τα εμπορεύματα. Όμως, εκείνος δεν της έδωσε περιθώρια να τον προδώσει. Τη χτύπησε αλύπητα με τα χέρια του, ενώ ταυτόχρονα έβγαλε και ένα μαχαίρι με το οποίο την απείλησε διατάζοντάς τη να μη φωνάξει! Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε και συμμορφώθηκε με την εντολή του, δίνοντάς του την ευκαιρία να τραπεί σε φυγή. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν όταν η μικρή συνήλθε από το σοκ, τα ίχνη του κακοποιού δεν εντοπίστηκαν.

Ξύλο και  μάλιστα σε γυναίκες, άρχισαν  να ρίχνουν και οι… «κυνηγοί»  χαλκού! Τρεις από αυτούς τρύπωσαν  στην αυλή ενός σπιτιού στην Χαλκίδα όπου ήταν αποθηκευμένοι σωλήνες χαλκού και προσπάθησαν να τους κλέψουν. Όμως, η 55χρονη ιδιοκτήτρια τους είδε και βγήκε έξω για να τους διώξει.

Τότε, ένας από  τους δράστες όρμησε εναντίον  της και την χτύπησε με έναν λοστό τραυματίζοντάς την, ευτυχώς  ελαφρά! Οι κραυγές πόνου της  γυναίκας κινητοποίησαν τον σύζυγο  και τα παιδιά της, που όρμησαν έξω και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους εισβολείς τον οποίο παρέδωσαν στην Αστυνομία, ενώ οι δύο συνεργοί του πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται.

4 σχόλια:

  1. ΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ;ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟ 2.33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗΤΟΥΣ ΚΟΡΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.