ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ομόνοια: Λαθροεισβολείς επί το έργον.... (βίντεο)!!


Απίστευτες σκηνές ωμής σκληρής βίας με θύματα Έλληνες πολίτες και τουρίστες καταγράφονται στα αστυνομικά δελτία καθημερινά. Στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο τραβήχτηκε στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται ένα ανυπεράσπιστο θύμα, ένας φορολογούμενος Έλληνας πολίτης να ζητά βοήθεια την ώρα που αλλοδαπός τον χτυπά και τον απειλεί με μαχαίρι στο πεζοδρόμιο στην Ομόνοια.
 
Ο δεύτερος ληστής....
φυλάει τσίλιες και επιβλέπει αν τυχόν το θύμα προσπαθήσει να αντιδράσει...

Είναι απίστευτο στον 21ο αιώνα στην κατεχόμενη από λαθροεισβολείς Ελλάδα οι διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις να ασχολούνται μόνο με τα δικαιώματα των «ταλαίπωρων» αλλοδαπών, όταν οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε θηράματα που καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται, βιάζονται κακοποιούνται από τους αλλοδαπούς. 

Μόνο μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες οι αλλοδαποί λαθροεισβολείς δολοφόνησαν 27 Έλληνες πολίτες, δηλαδή κάθε έξι μέρες δολοφονείται και ένας Έλληνας από αλλοδαπό. Όσον αφορά τις ληστείες του βιασμούς και τις κακοποιήσεις τα περιστατικά είναι πια αμέτρητα αφού οι πολίτες δεν κάνουν πια τον κόπο να τα καταγγείλουν αφού είτε η αστυνομία δεν προλαβαίνει να αντιμετωπίσει τα περιστατικά, είτε μόλις οι αλλοδαποί συλληφθούν ως οι μοντέρνες «ιερές αγελάδες» του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου αφήνονται ελεύθεροι με τους ευεργετικούς όρους του νόμου Καστανίδη. 


Με αφορμή το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο διερωτώνται οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη αν θα προβούν σε κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης στον Έλληνα πολίτη που έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό όπως είχαν πράξει λίγο καιρό νωρίτερα για τον ξυλοδαρμό αλλοδαπών από Έλληνες για προσωπικές διαφορές.

Και από την άλλη πλευρά διερωτάται η κυβέρνηση αν η «επανακατάληψη» των πόλεων μας θα γίνει
εντός του 2012 ή του χρόνου διότι μέχρι τότε θα έχουμε θρηνήσει ακόμα 27 θύματα Έλληνες πολίτες αν συνεχιστούν οι δολοφονίες από τους αλλοδαπούς με αυτούς τους ρυθμούς.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.