Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Αυτά που συμβαίνουν είναι …μόνο η αρχή.

 

Πρώτο θέμα χθες, μέχρι και μεταμεσονύχτια τα... καθέκαστα στον ΑΝΤ1. Το θέμα έχουν σκοπό να το τραβήξουν μέχρι τις εκλογές για να ξεχάσουμε τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν.

Και προς το τέλος του δελτίου ορισμένων ( όχι όλων) των καναλιών τα πρωτοφανή μέτρα κατά των μικροφειλετών.
 Σύμφωνα  με εγκύκλιο που στάλθηκε στις ΔΟΥ όλης της χώρας, από το Υπουργείο Οικονομικών και η οποία άκουσον - άκουσον προβλέπει κατασχέσεις καταθέσεων, αυτοκινήτων, μισθών, ακινήτων, συντάξεων ακόμα και ενοικίων και λοιπών εισοδημάτων, σε βάρος όλων όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω του "αστρονομικού" ποσού των 3.000 ευρώ και σε βάρος αυτών που χρωστούν πλέον του επίσης "αστρονομικού" ποσού των 5.000 ευρώ ακόμα και ποινικές διώξεις, δηλαδή φυλάκιση. και όμως.
 Και όμως, σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος ή για να είμαστε πιο δίκαιοι, τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης του κέντρου και όταν λέμε MEGAλα εννοούμε υπό την έννοια των συμφερόντων που εξυπηρετούν, αντί να προβάλλει πρώτιστα την είδηση που αφορά σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και να στηλιτεύει ή εν πάση περιπτώσει να χειροκροτεί (δεν θα είναι η πρώτη φορά εξάλλου) το υπουργείο Οικονομικών γι' αυτήν του τη πρωτοβουλία, ειδικότερα όταν αυτή δίδεται ως εντολή στις ΔΟΥ όλης της χώρας επί των ημερών μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης. 
...και όμως ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον Κασιδιάρη. Και είναι ιστορική -πανάθεμά τους- η ευθύνη όλων μας, όλων ημών που δίνουμε καθημερινές εξετάσεις έναντι ενός ολόκληρου λαού, κυρίως όμως έναντι του μέλλοντός μας, που δεν είναι άλλο από μία γενιά που έρχεται, με απαγορευμένο το δικαίωμα στο όνειρο, αφού καθημερινά την βυθίζουν ολοένα και περισσότερο στον εφιάλτη. 
Γι' αυτό και δεν θα κουραστούμε, μέχρι και τις 17 Ιουνίου, να επαναλαμβάνουμε την ίδια και την ίδια, ωστόσο καίρια ερώτηση ακόμα και έναντι των ίδιων μας των εαυτών: Θα νικήσουμε επιτέλους τον φόβο μας; Τίποτε άλλο, μόνον αυτό.!!! Αλλά μην γελιόμαστε ούτε με το εφιαλτικό 21,9% της ανεργίας- φτάνει το 55% (!)στους νέους- ασχολήθηκαν ιδιαίτερα τα MEGAλα συμφέροντα ή όπου...ΣΚΑΙ στις ειδήσεις.  
Αλλά ούτε και για την δύσμοιρη 80χρονη γερόντισσα, που βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στην Πάτρα. Αλλά ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ, που ΄΄βιάστηκε΄΄ να βαφτίσει τον 23χρονο κάτοικο της Παιανίας ΄΄δολοφόνο αλλοδαπού΄΄ έτσι απλά   και εύκολα, πριν καν επιληφθεί της υπόθεσης η δικαιοσύνη. 

Κατά τα λοιπά ο θρασύς ΣΑΜΑΡΑΣ πήγε σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα για να μας πει βαρύγδουπα ότι θα επαναφέρει την τάξη και ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας.

Δηλαδή πρώτα σε βιάζουμε και μετά σε στέλνουμε για …..παρθενορραφή.
Για αυτό λέμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή, δυστυχώς τα σημερινά θα μοιάζουν ..παιδική χαρά εάν δεν φύγουν όλοι όσοι μας κατέστρεψαν ως λαό, και γέμισαν τα κοιμητήρια αυτοκτονούντες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.